OPEN-laag

OPEN-laag is een integratieplatform waarmee u veilig, snel en eenvoudig uw applicaties koppelt, uw gegevens ontsluit en uitwisselt. 

Om specifieke doelgroepen van de gevraagde informatie te voorzien is het wenselijk dat informatiestromen uit diverse bronnen worden samengebracht. Met een middleware platform, zoals OPEN-laag, is dit mogelijk. OPEN-laag is een modulair opgebouwde Enterprise Service Bus (ESB), uit te breiden met onder andere API-management, procesmodellering en dashboarding. In plaats van meerdere koppelingen tussen applicaties wordt er per applicatie slechts één koppeling met de ESB gerealiseerd. Hierdoor wordt het applicatielandschap aanzienlijk vereenvoudigd en is de communicatie tussen de applicaties te monitoren. De ESB-technologie maakt het mogelijk om tussen applicaties berichten uit te wisselen, berichten te routeren, te transformeren en te combineren. OPEN-laag onderscheidt zich door flexibiliteit, out-of-the-box functionaliteiten en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Specificaties OPEN-laag
- Gebaseerd op de middleware suite van Red Hat;
- Uitgebreide hoeveelheid connectoren standaard aanwezig, waaronder: HL7, Edifact, SURF OOAPI, XML, Sharepoint, SAP, Salesforce, MS Dynamics, Dropbox, Google Apps, Office 365;
- Ondersteuning van Single Sign On technologie, zoals Oauth, SAML2 en Active Directory;
- BPM-engine en API-management;
- Hosting ‘on premise’ of in de ‘cloud’.

Kosten
OPEN-laag wordt tegen een vaste prijs ‘on premise’ of in de ‘cloud’ ingericht. De periodieke kosten zijn gerelateerd aan het gebruik en gewenste serviceniveau. OPEN-laag is volledig op maat uit te breiden.  

Meer weten?
Met een demonstratie laten we u graag zien wat de kracht van OPEN-laag is. In een adviesgesprek lichten we toe hoe u een vliegende start maakt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over OPEN-laag? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.