OPEN-welkom

OPEN-welkom is een complete oplossing voor digital signage, oftewel narrowcasting, waarmee u op locatie relevante informatie kunt verspreiden via beeldschermen.

OPEN-welkom verstrekt via digitale informatieschermen relevante informatie aan een gericht publiek. Elk informatiescherm is via een mediaspeler aangesloten op het netwerk en kan verschillende informatie tonen. Van interne communicatie in tekstuele vorm tot video’s en multimedia presentaties. Informatie kan per locatie worden afgestemd op het publiek, zoals in een leslokaal, wachtruimte, kantine, showroom of bij de receptie. OPEN-welkom onderscheidt zich door een robuust hard- en software platform dat geschikt is voor veeleisende omgevingen.

AOC Terra
AOC Terra wilde een centrale oplossing om te communiceren op hun locaties. OPEN-welkom stelt hen in staat om op een uniforme manier studenten, medewerkers en bezoekers te informeren. AOC Terra gebruikt OPEN-welkom ook om roosters, speciale aankondigingen en nieuws te verspreiden.  

Fys’Optima
Fys’Optima is het grootste landelijke netwerk van fysiotherapiepraktijken en wil klanten informeren en vermaken, terwijl ze wachten voor hun afspraak. OPEN-welkom is geïmplementeerd in 80 praktijken.

Functionele specificaties OPEN-welkom
- Modulair narrowcasting platform met afzonderlijk af te nemen hard- en software componenten;
- Zowel aan te sturen via ‘stand alone’ als ‘web-based’ software;
- Zelfstandig in te richten afspeelschema’s en templates door intuïtieve interface;
- Ondersteuning voor diverse bestandformaten, zoals Powerpoint, Flash, avi, mov, mp4 of mpeg mp3;
- Met behoud van eigen beeldschermen.

Technische specificaties OPEN-welkom 
- 24/7 non-stop architectuur;
- Drietal industriële players;
- Kan ook op eigen PC met softwareplayer;
- Schaalbaar (van 1 tot 3000 schermen);
- Eenvoudige bediening met drag & drop op canvas;
- Template functies;
- Tickertape en webfuncties;
- Efficiënt publicatie algoritme met minimale netwerkbelasting (ook peer-to-peer);
- Uitgebreide netwerk monitoring en beheerfunctie waaronder aan- en uitzetten schermen op afstand en overnemen individueel scherm;
- Uitgebreide beveiliging;
- Multi-user schema creatie;
- Vrijheid om met web app lokaal in te breken op lopend schema, bijvoorbeeld voor patiënt specifieke informatie.

Kosten
OPEN-welkom wordt tegen een vaste prijs ‘on premise’ of in de ‘cloud’ geïnstalleerd. De periodieke kosten zijn gerelateerd aan het gebruik, het aantal installaties en uitbreidingen. OPEN-welkom is volledig op maat uit te breiden. Specificaties werken we uit met de dienst IN-zicht.   

Meer weten?
Met een demonstratie laten we u graag de kracht van OPEN-welkom zien. Onze OPEN-welkom specialist licht u graag in een adviesgesprek toe hoe u een vliegende start maakt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over OPEN-welkom? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.