Alumni: vrienden voor het leven

Oud-studenten voelen als kinderen. Je hebt ze slimgemaakt en dan vliegen ze uit. Je bent inmiddels toch wel ook aan die studenten gehecht geraakt en zij aan jou. Want waarschijnlijk denk je zelf ook zo nu en dan terug aan die markante docenten van vroeger. 

Wij zien dat veel hoger en middelbare onderwijsinstellingen beperkt gebruik maken van de enorme kracht van deze belangengroep. Enthousiaste alumni kunnen je namelijk helpen bij het aantrekken van nieuwe studenten, regelen de beste stage- en afstudeeropdrachten en kunnen het onderwijsmateriaal toetsen en verrijken. We gaan zelfs zover dat we oud docenten en oud professoren blijvend willen betrekken bij uw onderwijsinstelling. 

Voor een vast maandelijks bedrag richten wij een state-of-the-art alumniportaal in. Als software specialist met specifieke onderwijsdomeinkennis en een uitstekend track-record in hoger en middelbaar onderwijs kent Finalist onderwijsinstellingen door en door. Wij helpen je bij het opnieuw actief verbinden van oud-studenten met de organisatie, waardoor jouw meest krachtige promotiekanaal werkelijkheid wordt.

Binnen 10 dagen een uniek alumniportaal, afgestemd op de reis van jouw oud-studenten, tegen voordelige maandelijkse kosten.

Waarom Finalist?

Finalist werkt al sinds 1990 voor onderwijsinstellingen en heeft daardoor een portfolio van meer dan 50 opdrachtgevers en een schat aan domeinkennis binnen het onderwijs. Niet zo gek dat we hierdoor een alumniportaal tegen voordelige maandelijkse abonnementskosten aan kunnen bieden.

Met onze oplossing ben je verzekerd van:
1.    Aansluiting bij de digitale reis(journey) van de oud-student
2.    Design in lijn met de huisstijl van jouw organisatie
3.    Goede vindbaarheid
4.    State-of-the art veilig CMS (Drupal)
5.    Live-gang binnen 10 dagen
6.    Transparante en voorspelbare kosten

Aanvullende dienstverlening:
●    Content Service
●    Dashboarding Service
●    Automatiserings Service
●    Optimalisatie Service

zullen we starten?

Kom in contact hoe we invulling kunnen geven aan jouw online recruitment. Bel ons op 088 217 0800 of vul je gegevens in zodat collega Selcuk Demirci of Ewout Lap binnen een halve dag met jou contact opneemt. 

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.