Onderwijswebsite (multi-site)

Een goede onderwijswebsite is er voor studenten. Niet alleen voor hen die nu studeren, maar vooral voor aankomend talent en zelfs voor alumni. Daarnaast is een treffende uitstraling voor het aantrekken van goede docenten, geen detail meer. Vindbaarheid en duidelijke conversie doelen voorop! Niet alleen mededelingen verstrekken, maar ook conversaties creëren! De onderwijs multisite van Finalist regelt relevante interactie met een veelvoud aan belangengroepen.

Een goede onderwijswebsite is er ook voor meerdere studie richtingen en gelieerde initiatieven. Iedere studierichting wil zijn eigen beleving overbrengen, maar wel binnen de consistentie van het grote merk en voorzien van een krachtige redactie omgeving. Datzelfde geldt voor aangesloten partners en zelfstandige onderzoeksinitiatieven rondom uw instelling. Wij leveren een raamwerk waarbinnen u eenvoudig subsites kunt ophangen. Huisstijlelementen en sitestructuren staan dan direct tot uw beschikking. De onderwijswebsite van Finalist is dan ook volledig multi-site.

Voor een vast bedrag per maand leveren wij uw onderwijs multisite. Als software specialist met een uitstekend track-record in hoger en middelbaar onderwijs begrijpen wij uw uitdagingen. Samenwerken moet een feestje zijn!

Binnen 20 dagen een unieke multi-site, afgestemd op de reis van uw studenten en medewerkers

Waarom Finalist?

Finalist werkt al sinds 1990 voor onderwijsinstellingen en heeft daardoor een portfolio van meer dan 50 opdrachtgevers en een schat aan domeinkennis binnen educatie. Het onderwijs multisite raamwerk is betrouwbaar en bewezen. Minder werk om websites te bouwen die completer zijn en minder kosten om te beheren. Het is slechts een van de componenten van het Finalist DWO voor onderwijs.Met onze oplossing ben je verzekerd van:

 1. Aansluiting bij de digitale reis(journey) van de onderwijsprofessionals
 2. Design in lijn met de huisstijl van jouw organisatie
 3. Goede vindbaarheid
 4. State-of-the art veilig CMS (Drupal)
 5. Live-gang binnen 20 dagen
 6. Transparante en voorspelbare kosten

Aanvullende dienstverlening:

 • Content Service
 • Dashboarding Service
 • Automatiserings Service
 • Optimalisatie Service

Onderwijswebsites praktijkcases

 • OpenUniversiteitHeerlen

  Corporate website voor Open Universiteit Heerlen

  De website van de OU voldeed niet meer aan de eisen die de OU stelt aan haar corporate site. Dit betrof zowel de informatiestructuur, het design als de achterliggende techniek van de website. De website moet de positionering van de OU versterken en aansluiten bij de behoefte van de toekomstige student. 
 • Scalda

  Corporate onderwijs website en subsites voor Scalda (MBO)

  Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. Vanuit elf kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes-Breda, MBO Dans Goes-Breda en Martitiem en Logistiek College De Ruyter verzorgen zij onderwijs voor verschillende sectoren.
 • Universiteit Maastricht

  Corporate onderwijs website voor Universiteit Maastricht

  De website van de UM was aan vernieuwing toe. Studenten, medewerkers en externen gaven aan dat ze de informatie die ze zochten niet konden vinden vanwege de ondoorzichtige menu-indeling en de niet-adequaat-werkende zoekmachine.
 • Universiteit Utrecht

  Bachelorwebsite met studiekiezer voor Universiteit Utrecht

  Op 1 oktober 2013 heeft Marjan Oudeman, voorzitter van het College van Bestuur, de nieuwe UU-website voor bachelorstudiekiezers gelanceerd. Deze site helpt studiekiezers bij het maken van hun studiekeuze en moet net als matching bijdragen aan het verlagen van uitval in het eerste jaar.

zullen we starten?

Kom in contact hoe we invulling kunnen geven aan jouw onderwijs multisite. Bel ons op 088 217 0800 of vul je gegevens in zodat collega Selcuk Demirci of Ewout Lap binnen een halve dag met jou contact opneemt. 

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.