Onderwijsinformatie op locatie

Met dit narrowcasting product informeren we niet alleen studenten, maar ook personeel van de onderwijsinstellingen met locatie- en tijdgebonden informatie.

Waarom ‘onderwijsinformatie op locatie'?

‘Onderwijsinformatie op locatie’ is het product voor digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, waarmee je relevante informatie op locatie kunt verspreiden via beeldschermen in onderwijsgebouwen. Actuele informatie bij recepties, lokalen, leerpleinen en kantines is onmisbaar om grote  aantallen personen te informeren.  

Totaalproduct: hardware en software

We leveren de benodigde hardware in de vorm van flatscreens en industriële afspeel computers, ook wel players genoemd, samen met de aansturingssoftware die nodig is om inhoud en boodschappen te publiceren over het netwerk van schermen. Daarnaast verzorgen we een basis voor contentcreatie en styling. Indien gewenst kunnen wij het beheer en de publicatie naar het netwerk van je overnemen. De oplossing kan volledig on-premisses of in de cloud draaien.

Onderwijsinformatie op locatie praktijkcases

  • AOCTerra

    Onderwijs Narowcasting voor AOC Terra

    Via de Adtraxion software wordt de communicatie naar studenten, leerkrachten en bezoekers op een eenvoudige wijze door verschillende gebruikers aangestuurd. Men maakt gebruik van diverse afspeellijsten om de verschillende doelgroepen op verschillende locaties te benaderen. Doordat deze eenvoudig in te plannen zijn op gezette dagen en tijden wordt altijd de juiste boodschap op de juiste locatie en moment afgespeeld.

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van het onderwijsinformatie op locatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.