Recruitmentwebsite voor onderwijsprofessionals

Eindelijk genoeg docenten en nog goede ook! Studenttevredenheid staat voorop bij iedere onderwijsinstelling. Uitval van lessen en afwezigheid van docenten zijn binnenkort verleden tijd!

De krapte op de arbeidsmarkt houdt nog wel even aan. Daarom geven wij jou de sleutel tot het succesvol aantrekken van topdocenten en onderwijsprofessionals. Wij maken jouw organisatie nog aantrekkelijker voor de arbeidsmarkt. Hoe? Met het lanceren van een recruitment-website! Jong onderwijstalent zoekt voornamelijk online. Ze laten zich graag overtuigen en dat begint bij een bezoek aan jouw werken-bij website. Talent kan overal terecht, dus richt je daarom op de vraag: waarom zouden die talenten bij jou willen werken? 

‘Een goed verhaal kun je verkopen, maar dan moet dat verhaal wel gevonden worden door de juiste mensen!’

Voor nog geen 400 euro per maand richten wij een geoptimaliseerde ‘werken-bij site’ voor je in. Samen met onze partner, gespecialiseerd in online recruitment, publiceren en promoten wij jouw vacatures en jouw merk! Zo helpen wij je bij het vinden en enthousiasmeren van zoveel mogelijk talent en ondersteunen we je met het goed positioneren van jouw unieke online identiteit. 

Binnen 10 dagen een unieke recruitmentsite, afgestemd op de reis van jouw sollicitanten. Opstartkosten 2.499,- daarna vanaf 399,- per maand.

Jouw online visitekaartje

Via de ‘werken-bij site’ presenteer jij je aan sollicitanten. Het is veel werk om de juiste kandidaten te lokaliseren, te interesseren en te motiveren om over te stappen van zijn/haar huidige werkgever naar jou. Dat is vaak geen eenvoudige opgave. Naast extreem goede vindbaarheid van de recruitmentsite zelf, zorgen wij dat het systeem voorbereid is voor automatische doorplaatsingen op de grootste vacaturesites van Nederland. 

Waarom een recruitment-website?

Het uitdragen van de unieke eigenschappen van jouw werkgeverschap. Profilering middels kernwaarden, producten en diensten, en werknemer-testimonials. Overtuigend bewijs waarom potentiële collega’s hier werken en het vooral leuk vinden om te blijven werken, zijn onmisbaar in de huidige arbeidsmarkt. De werken-bij site sluit deze elementen allemaal op een logische manier aan op de reis die de sollicitant maakt.

Maximaliseer het aantal kandidaten

Het interesseren van kandidaten en hen laten reageren op vacatures is het belangrijkste aspect van de recruitmentsite. Goede en meetbare content is essentieel. Meten is weten. Uit de data kun je waardevolle inzichten halen om je werken-bij site nog beter te maken. Wat werkt wel, wat werkt niet en waarom? Vragen waar wij je het antwoord op kunnen geven en waarmee we je kunnen helpen.

Maak een eind aan terugkerende handelingen

Tijdrovende en foutgevoelige invoer van vacatureteksten in het CMS, op jobboards en in een Talent Management Systeem (TMS) is verleden tijd. Wij zorgen voor een inrichting waarbij content en informatie van solliciterende kandidaten op één plek beheert worden en automatisch worden doorgezet naar jobboards en TMS.

Waarom Finalist?

Sinds 1990 werken wij voor onderwijsinstellingen waardoor wij een portfolio hebben opgebouwd van meer dan 30 opdrachtgevers en een schat aan domeinkennis bezitten. Hierdoor kunnen wij een recruitment-website voordelig aanbieden.

Eenmalige aanschafkosten: € 2.499,-
Maandelijkse abonnementskosten: vanaf € 399,-

Met onze oplossing ben je verzekerd van:

  1. Aansluiting bij de digitale reis (customer journey) van de onderwijsprofessional

  2. Een werken-bij site met daarop de huisstijl van jouw organisatie toegepast 

  3. Goede vindbaarheid en doorplaatsing op jobboards

  4. State-of-the art veilig CMS: Drupal
  5. Live gang binnen 10 dagen

  6. Transparante en voorspelbare kosten

Aanvullende dienstverlening:

  • Content Service

  • Dashboarding Service

  • Automatiserings Service

  • Optimalisatie Service

zullen we starten?

Kom in contact hoe we invulling kunnen geven aan jouw online recruitment. Bel ons op 088 217 0800 of vul je gegevens in zodat collega Selcuk Demirci of Ewout Lap binnen een halve dag met jou contact opneemt. 

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.