Sociaal medewerkersportaal

Onderlinge communicatie tussen docenten, organisatie en medewerkers naar het hoogste niveau door het interactieve medewerkersportaal waarvoor sociale verbanden de basis vormen. 

Waarom een medewerkersportaal?

Het onderwijs medewerkersportaal beschikt over vele functionaliteiten die van groot belang zijn binnen onderwijsinstellingen. Zo zorgt het intranet ervoor dat docenten, studenten en medewerkers kennis op een gemakkelijk en gebruiksvriendelijke manier kunnen delen. Daarnaast maakt het intranet het werken ook doeltreffender en bespaard het tijd. Een succesvol medewerkersportaal zorgt dus voor betere communicatie, integratie, samenwerking en betrokkenheid tussen medewerkers, studenten en docenten.

Persoonlijke informatie op basis van sociale verbanden

Hoe betrokken en tevreden zijn jouw medewerkers eigenlijk? Wil je de tevredenheid onder medewerkers vergroten of de band tussen medewerkers onderling versterken? Het begint met een grondige analyse van alle sociale verbanden binnen jouw organisatie. Betrokken medewerkers zijn goud waard. De productiviteit stijgt, de kwaliteit neemt toe en ook de meerwaarde stijgt voor klanten. Waardoor ook de studenttevredenheid en studentloyaliteit stijgt. Nieuwe technologieën die onderdeel zijn van het medewerkersportaal bieden veel mogelijkheden om onderwijsinformatie voor medewerkers op basis van sociale verbanden te vergroten. 

Wil je de band en tevredenheid tussen medewerkers en jouw onderwijsorganisatie versterken door de meest persoonlijke informatie aan te bieden? Ontdek met de demo van het medewerkersportaal zelf hoe deze functioneert en voor jouw onderwijsorganisatie toepasbaar is.  ​

Medewerkersportaal praktijkcases

  • Summa College

    Social Intranet voor Summa College (MBO)

    Summa College had een aantal doelstellingen opgesteld waarbij een sociaal intranet noodzakelijk was. Finalist heeft de gebruiker centraal gesteld en het intranet gerealiseerd in Drupal CMS. Het nieuwe intranet bevat mooie functionaliteiten die het sociale karakter onderstrepen.

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van het onderwijs integratieplatform? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.