Big data

Wordt u ook wel eens gek van die enorme hoeveelheid data? En weet u niet waar u de juiste data moet zoeken? Zorg ervoor dat het mogelijk is om relevante informatie uit uw data te halen door informatie te combineren. 

Waarom een Big Data oplossing?

Een big-data oplossing is van grote toegevoegde waarde voor organisaties, omdat organisaties met grote hoeveelheden data te maken hebben, maar niet weten hoe ze de data optimaal kunnen benutten en de relevante informatie eruit kunnen halen. Big data bevat een schat aan waardevolle informatie waar uw organisatie iets mee kan. Door big data gegevens te analyseren en de relavante informatie eruit te halen, kunt u de prestaties van uw organisatie verbeteren.

Succesfactoren big data oplossing

  • Relevante informatie uit grote hoeveelheden data
  • Combineren van data en de juiste conclusies eruit trekken
  • Inzicht in wat de potentiële waarde voor uw organisatie is

Waarom Finalist?

  • Combineert business kennis met software kennis;
  • Volledig gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties;
  • Met 4 locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Van big data naar small data

De big data-hype gaat om het verwerven, verwerken en inzichtelijk maken van grote hoeveelheden data. Hoeveelheden die we voorheen niet voor mogelijk hielden. Deze hype heeft ons veel moois gebracht: we creëren kansen, besparen op kosten, verbeteren producten en diensten, we innoveren, etc. Onze business consultants en architecten denken graag met u mee over de toegevoegde waarde van uw data. Zij bieden ICT-oplossingen waarmee u uw data optimaal kunt benutten. Het is de kunst om klein te beginnen, met de meest relevante data: small data.

Kennismaken?