Familieportaal

Het digitale Familieportaal voor Verpleeg, Verzorging en Thuiszorg (VVT) is een beveiligde online omgeving voor contact met familie en verwanten: beeldbellen, berichten, foto's, video's etc. Familieportaal is binnen zeer korte tijd beschikbaar voor cliënten en nu tijdelijk tegen een scherp maandtarief.

Kenmerken en voordelen Familieportaal

Binnen 2 weken live

Doordat we de oplossing regelmatig in hebben kunnen zetten, hebben we de time to market kunnen verkorten naar 2 weken.

Zeer uitgebreide functionaliteiten

Beeldbellen, uploaden en delen van foto’s en zelfgemaakte video’s, dashboard overzicht, berichten, contacten, levensboek, forum, agenda etc.

Veilig en privacybestendig

Familieportaal is een robuuste beveiligde online omgeving die privacy waarborgt.

Relevant en persoonlijk

Het moderne familieportaal is op de rol van de gebruiker toegesneden en biedt de functionaliteit en context die voor het gebruik nodig is.

Onbeperkt gebruik per zorglocatie

Heel veel functionaliteit voor een onbeperkt gebruik per zorglocatie nu tijdelijk tegen een scherp maandtarief.

Ongekende mogelijkheden

Finalist werkt met 100 specialisten op het gebied van IT. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw cliëntportaal een uniek design heeft, gebruiksvriendelijk is én deze goed gebruikt gaan worden.

Vraag hier de demo aan

Familieportaal faciliteert optimaal contact met familie tijdens Corona-crisis

Cliënten woonachtig in verpleeg- of verzorgingstehuizen hebben veel last van de maatregelen rondom het corona-virus. Concreet betekent dit met name dat familie niet meer op bezoek mag komen bij zijn of haar naaste. Cliënten mogen het appartement en/of afdeling niet meer verlaten. Het inzetten van moderne digitale communicatie (beeldbellen etc.) op een gebruikersvriendelijke manier middels het Familieportaal helpt het contact tussen cliënt en familie optimaal te faciliteren. 

Waarom een familieportaal?

Een familieportaal maakt het verwanten, zorgverleners en cliënten makkelijk om snel en direct met elkaar te communiceren. Met een familieportaal krijgen cliënten en hun verwanten zelf de regie over de communicatie van de meest belangrijke middelen van nu.

Wil je het online contact tussen cliënten en verwanten (familie) direct verbeteren? Of wil je eens verder praten over specifieke mogelijkheden van het cliëntportaal VVT? Neem gerust contact met ons op, vraag de demo aan of vraag de digitale offerte op.

Wat zeggen onze klanten

  • GertKoelewijn

    Nictiz
    Sinds 2005 werken we samen met Finalist aan zorgcapaciteit voor inzicht van de inzetbare ziekenhuisbedden. Met de recente uitbreiding dit systeem hebben we een instrument neergezet dat in 2020 onmisbaar is in het bestrijden van COVID-19. Ik heb Finalist leren kennen als een prettige technische partner met hart voor zowel software ontwikkeling als voor de zorg. Ze zijn flexibel, transparant en verstaan hun vak goed.
  • MaartenFischer

    Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
    Als ik mij bedenk hoe de samenwerking met Finalist verloopt dan kan ik daar eenvoudig op antwoorden: transparantie, gewoon doen wat afgesproken is en geen zorgen voor mij als klant.

of bel ons:
088 217 0800