Integratie systeem

Wilt u tal van software systemen koppelen zodat informatie vloeiend door uw organisatie stroomt? Integratie van systemen zorgt voor excellente communicatie en samenwerking tussen verschillende software-systemen waardoor uw producten en dienstverlening optimaal tot hun recht komen.

Wanneer een integratie systeem? 

Het integreren wordt actueel als u uit meerdere systemen informatie wilt combineren. Eén op één koppelingen vormen een risico voor monitoring, beheer en onderhoud. Zeker bij een veelvoud aan systemen is het wenselijk een integratieplatform deze communicatie tussen software systemen te laten verzorgen. De kern van een integratieplatform is Enterprise Service Bus-technologie.

Enterprise Service Bus-technologie

Finalist is gespecialiseerd in het realiseren van een dergelijke architectuur en wij gebruiken in de meeste situaties Red Hat JBoss Fuse als Enterprise Service Bus-technologie. Dit is een van de marktleiders op het gebied van applicatie-integratie en kan zowel functioneel- als technisch applicatiebeheer via deze gespecialiseerde methode implementeren. Finalist heeft ook ruime ervaring met producten als Mule en Sopera, waardoor we techniek kiezen dat het beste past bij uw wensen.

Succesfactoren integratie systeem

  • Start klein met focus op informatiestromen van beschikbare systemen
  • Gebruik een architectuur ontwerp voor een totaaloverzicht
  • Gebruik open standaarden voor maximale koppelbaarheid

Waarom Finalist?

  • Met meer dan 100 hoogopgeleide ontwikkelaars de maatwerkspecialist in NL 
  • Combineert business kennis met software kennis
  • Volledig (ISO)gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties
  • Met 4 locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Heeft u inzicht in uw informatiestromen?

Finalist helpt organisaties met de uitwerking van de doelarchitectuur en het in kaart brengen van informatiestromen. Daarbij analyseren we of uw bestaande applicaties eenvoudig te ontsluiten zijn. Wij demonstreren graag onze aanpak en hoe andere organisaties u voor gingen.  

Kennismaken?