Maatwerk Software

Middels Agile projectmethodiek Scrum bouwen onze hoogopgeleide ontwikkelaars software op maat. We programmeren in de programmeertaal Java en daar zijn we heel erg goed in! Award-winning track-record van maatwerk projecten.

Voordelen van maatwerk software

Door gebruik van open frameworks uitstekend te koppelen en te integreren

De gekozen softwarecomponenten zijn open en volledig configureerbaar. In plaats van een softwareproduct met vaste interfaces, logica en standaardfuncties bieden wij een open, bewezen enterprise engine aan die we volledig op maat inrichten. Juist door flexibiliteit als eis op te nemen, vormt dit het hart van de geboden oplossing.

Focus op user experience waardoor gebruikers-acceptatie hoog is.

We hanteren een bewezen “User Centered Design” (Mensgerichte aanpak) tijdens de realisatie en gedurende het beheer. De wensen van de opdrachtgever en haar eindgebruikers staan hiermee centraal. Door deze aanpak toe te passen bieden we zowel de oplossing als de methodiek. Tezamen vormen zij de sleutel tot succes.

Voorspelbare investering

De oplossing maakt gebruikt van enterprise open source systemen. Wereldwijd veelvuldig toegepaste softwaresystemen die door onafhankelijke onderzoekbureaus (o.a. Gartner) zeer hoog worden geclassificeerd. Dit biedt organisaties de gewenste stabiliteit, veiligheid, onafhankelijkheid, openheid en flexibiliteit ten aanzien van de inrichting en doorontwikkeling van het digitale dossier.

Maatwerk software expert spreken?

Efficiënt software ontwikkelen

Finalist ontwikkelt gebruikersvriendelijke software op maat. Het bevat alleen die functies die u, uw medewerkers en/of uw klanten gaan gebruiken. We helpen u met het opstellen van de business case, requirements en realiseren de applicatie op een agile wijze. Samen met u en de toekomstige gebruikers. 

Wanneer maatwerk?

Bij de keus voor een softwarepakket ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen moet een afweging worden gemaakt tussen een standaard of een maatwerk oplossing. Niet altijd is er een standaard oplossing te vinden die voldoet aan al uw eisen en wensen en zal er gekozen worden voor een maatwerk applicatie. Door het opstellen van een duidelijke business case en requirements analyse zorgen we voor een succesvolle lange termijn keuze. 

Security by Design 

Veiligheid is essentieel voor uw online applicatie. Finalist heeft uitgebreide ervaring met de realisatie van maatwerk software applicaties met zeer privacy gevoelige informatie. Veilige informatie-uitwisseling is daarbij veruit het belangrijkste uitgangspunt. Onze expertise ligt in het ontwerpen van veilige software die informatie ontsluit, verrijkt en vervolgens gebruikersvriendelijk presenteert aan haar doelgroep. Naast kennis en kunde van de meest recente beveiligingstechnieken, designprincipes en encryptie-technologie zijn onze ontwikkel- en beheerprocessen volledig gecertificeerd. 

Waarom Finalist?

 1. Met meer dan 80 hoogopgeleide ontwikkelaars de maatwerkspecialist in NL; 
 2. Combineert business kennis met software kennis; 
 3. User Central Design principes en professionele Scrumteams garanderen acceptatie en resultaat; 
 4. Volledig gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties;
 5. Met meerdere locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Wat zeggen onze klanten

 • Frankvan Wessels

  Delta Lloyd
  Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
 • Hugovan Els

  Eurocross
  Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800