Samen slimmer werken in een Digitale Werkomgeving (DWO)

Voldoe aan alle verwachtingen met deze nieuwe generatie Digitale Werkomgeving. Zet jouw DWO in om op een eenvoudige, veilige en flexibele manier digitaal samen te werken. Sluit aan bij jouw doelgroep door gegevens te combineren met relevante, gepersonaliseerde informatie.

Ontdek de nieuwe generatie DWO

Relevant en persoonlijk

De moderne werkplek is op de rol en vaardigheden van de medewerker toegesneden en biedt de functionaliteit en context die voor de werkzaamheden nodig is.

Zorgeloos

Een vaste release cycle, robuust ontwikkel proces en centrale opslaglocatie zorgen voor een hoge mate van informatiebeveiliging. Opslag in de cloud gebeurt in Nederlandse datacenters en een doordachte backup strategie garandeert een zorgeloze ervaring.

Flexibele Integratie

Door de verregaande integratie met onder andere Office 365 en CRM pakketten biedt de moderne werkplek een overzichtelijke en uniforme applicatie. De modulaire opzet zorgt ervoor dat het eenvoudig is om koppelingen met bijvoorbeeld vacaturesystemen of document management systemen te realiseren.

Samenwerken

Een moderne DWO stimuleert samenwerken door dat collega’s, documenten en groepen eenvoudig gevolgd kunnen worden.

Adoptie en onboarding

Nieuwe medewerkers worden in de digitale werkplek bij de hand genomen om de mogelijkheden te ontdekken. Door slimme helpteksten, een duidelijke interface en een digitale tour wordt de nieuwe collega wegwijs gemaakt.

Waar voor je geld

Doordat een groot gedeelte van de componenten van deze oplossing herbruikt wordt, kunnen we de kosten spreiden.

Plan nu een vrijblijvende kennismakingsafspraak in:


Digitaal samenwerken binnen én buiten jouw organisatie.

Medewerkers zijn op zoek naar vrijheid en flexibiliteit en willen zelf bepalen waar en wanneer gewerkt wordt. De werkplek van nu ziet er heel anders uit dan enkele decennia geleden. Niet alleen zijn de processen en tools radicaal anders, ook de behoefte en van medewerkers zijn compleet verschillend ten opzichte van vroeger. De digitale werkomgeving is meer dan ooit actueel. Een eenvoudige, veilige en flexibele manier van digitaal samenwerken, gecombineerd met relevante, gepersonaliseerde informatie. 

Persoonlijk en met context

De moderne werkplek is op de rol en vaardigheden van de medewerker toegesneden en biedt de functionaliteit en context die voor de werkzaamheden nodig is. Dit betreft natuurlijke bedrijfsbrede informatie en handboeken maar ook taken, documenten en afspraken die relevant zijn. Een essentieel onderdeel van de digitale werkomgeving is zorgeloos werken, niet alleen voor de medewerker die er dagelijks mee werkt, maar ook voor de ondersteunende afdelingen en organisaties. Een vaste release cycle, robuust ontwikkel proces en centrale opslaglocatie zorgen voor een hoge mate van informatiebeveiliging. Opslag in de cloud gebeurt in Nederlandse datacenters en een doordachte backup strategie garandeert een zorgeloze ervaring. Door de verregaande integratie met onder andere O ce 365 en CRM pakketten biedt de moderne werkplek een overzichtelijke en uniforme applicatie. De modulaire opzet zorgt ervoor dat het eenvoudig is om koppelingen met bijvoorbeeld vacaturesystemen of document management systemen te realiseren.

Interesse om met eigen ogen te zien hoe de Digitale Werkomgeving werkt en benieuwd wat Finalist voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op of laat je gegevens achter, zodat wij contact op kunnen nemen met jou.

Wat onze klanten zeggen

  • MarcoKoolen

    Open Universiteit
    Open Universiteit en Finalist werken hecht samen om het digitale hart altijd te laten kloppen. Voortdurende optimalisatie en het professionele beheer van onze website door Finalist dragen bij aan ons succes om het karakter van Open Universiteit continue te laten stralen.
  • Hugovan Els

    Eurocross
    Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800