Sociaal medewerkersportaal

Onderlinge communicatie tussen docenten, organisatie en medewerkers naar het hoogste niveau door het interactieve medewerkersportaal waarvoor sociale verbanden de basis vormen.

Kenmerken sociaal medewerkersportaal

Persoonlijke informatie op basis van sociale verbanden

De productiviteit stijgt, de kwaliteit neemt toe en ook de meerwaarde stijgt voor klanten.

Waar voor je geld

Doordat een groot gedeelte van de componenten van deze oplossing herbruikt wordt, kunnen we de kosten spreiden.

Korte time to market

Doordat we de oplossing regelmatig in hebben kunnen zetten, hebben we de time to market aanzienlijk kunnen verkorten.

Integratie met andere systemen

Het medewerkersportaal is eenvoudig te koppelen met andere systemen die meerwaarde toevoegen.

Veilig en robuust

Het platform is zeer robuust en opslag gebeurt veilig.

Samenwerken

Het sociaal medewerkersportaal stimuleert samenwerken met collega’s.

Sociaal Medewerkersportaal met eigen ogen zien?

Waarom een medewerkersportaal?

Het onderwijs medewerkersportaal beschikt over vele functionaliteiten die van groot belang zijn binnen onderwijsinstellingen. Zo zorgt het intranet ervoor dat docenten, studenten en medewerkers kennis op een gemakkelijk en gebruiksvriendelijke manier kunnen delen. Daarnaast maakt het intranet het werken ook doeltreffender en bespaard het tijd. Een succesvol medewerkersportaal zorgt dus voor betere communicatie, integratie, samenwerking en betrokkenheid tussen medewerkers, studenten en docenten.

Persoonlijke informatie op basis van sociale verbanden

Hoe betrokken en tevreden zijn jouw medewerkers eigenlijk? Wil je de tevredenheid onder medewerkers vergroten of de band tussen medewerkers onderling versterken? Het begint met een grondige analyse van alle sociale verbanden binnen jouw organisatie. Betrokken medewerkers zijn goud waard. De productiviteit stijgt, de kwaliteit neemt toe en ook de meerwaarde stijgt voor klanten. Waardoor ook de studenttevredenheid en studentloyaliteit stijgt. Nieuwe technologieën die onderdeel zijn van het medewerkersportaal bieden veel mogelijkheden om onderwijsinformatie voor medewerkers op basis van sociale verbanden te vergroten. 

Wil je de band en tevredenheid tussen medewerkers en jouw onderwijsorganisatie versterken door de meest persoonlijke informatie aan te bieden? Ontdek met de demo van het medewerkersportaal zelf hoe deze functioneert en voor jouw onderwijsorganisatie toepasbaar is.  ​

Wat zeggen onze klanten

  • AlexHoogenboom

    Eduklik
    Dankzij jullie inzet en professionaliteit, kunnen de leerlingen op ieder device en plaats, hun lesmateriaal maken en de docent kan het werk voorzien van feedback en beoordelen.
  • Hugovan Els

    Eurocross
    Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800