Social intranet als interactief medewerkersportaal

Til onderlinge digitale communicatie tussen medewerkers onderling en met organisatie naar het hoogste niveau met het social intranet. Finalist verzorgt uw social intranet: het interactieve medewerkersportaal waarvoor sociale verbanden de basis vormen. De juiste informatie voor de juiste persoon op het juiste moment.

Kenmerken social intranet

Persoonlijke informatie op basis van sociale verbanden

De productiviteit stijgt, de kwaliteit neemt toe en ook de meerwaarde stijgt voor klanten.

Waar voor je geld

Doordat een groot gedeelte van de componenten van deze oplossing herbruikt wordt, kunnen we de kosten spreiden.

Korte time to market

Doordat we de oplossing regelmatig in hebben kunnen zetten, hebben we de time to market aanzienlijk kunnen verkorten.

Integratie met andere systemen

Het medewerkersportaal is eenvoudig te koppelen met andere systemen die meerwaarde toevoegen.

Veilig en robuust

Het platform is zeer robuust en opslag gebeurt veilig.

Samenwerken

Het sociaal medewerkersportaal stimuleert samenwerken met collega’s.

Nieuwe generatie Social Intranet met eigen ogen zien?

Waarom een social intranet?

Het social intranet of medewerkersportaal beschikt over vele functionaliteiten die van groot belang zijn binnen bv zorg- en onderwijsinstellingen. Zo zorgt het intranet ervoor dat zorgverleners, docenten en medewerkers kennis op een gemakkelijk en gebruiksvriendelijke manier kunnen delen. Daarnaast maakt het intranet het werken ook doeltreffender en bespaard het tijd. Een succesvol social intranet of medewerkersportaal zorgt dus voor betere communicatie, integratie, samenwerking en betrokkenheid tussen medewerkers, studenten en docenten.

Persoonlijke informatie op basis van sociale verbanden

Hoe betrokken en tevreden zijn jouw medewerkers eigenlijk? Wil je de tevredenheid onder medewerkers vergroten of de band tussen medewerkers onderling versterken? Het begint met een grondige analyse van alle sociale verbanden binnen jouw organisatie. Betrokken medewerkers zijn goud waard. De productiviteit stijgt, de kwaliteit neemt toe en ook de meerwaarde stijgt voor klanten. Waardoor ook de studenttevredenheid en studentloyaliteit stijgt. Nieuwe technologieën die onderdeel zijn van het medewerkersportaal bieden veel mogelijkheden om onderwijsinformatie voor medewerkers op basis van sociale verbanden te vergroten. 

Wil je de band en tevredenheid tussen medewerkers en jouw organisatie versterken door de meest persoonlijke informatie aan te bieden? Ontdek met de demo van het social intranet of medewerkersportaal zelf hoe deze functioneert en voor jouw organisatie toepasbaar is.  ​

Wat zeggen onze klanten

  • MarcoKoolen

    Open Universiteit
    Open Universiteit en Finalist werken hecht samen om het digitale hart altijd te laten kloppen. Voortdurende optimalisatie en het professionele beheer van onze website door Finalist dragen bij aan ons succes om het karakter van Open Universiteit continue te laten stralen.
  • AlexHoogenboom

    Eduklik
    Dankzij jullie inzet en professionaliteit, kunnen de leerlingen op ieder device en plaats, hun lesmateriaal maken en de docent kan het werk voorzien van feedback en beoordelen.

of bel ons:
088 217 0800