Website

Finalist ontwikkelt veeleisende sites en online platformen. Specialist in multichannel, behavioural targetting en gepersonaliseerde omgevingen.

Finalist, verbindt mens en IT

Samen met onze klanten bedenken, maken en verbeteren we online omgevingen. Sites die werken zijn oplossingen die op het snijvlak van overtuigend design, vernuftige online marketing en open technologie zijn ontwikkeld. 

We geloven sterk in evoluerende sites die op basis van gebruikersinzichten continu worden verbeterd. Met onze mensgerichte aanpak verliezen we het doel nooit uit het oog. 

Op basis van de informatie huishouding van de klant, redactie wensen, implementeren we de best passende enterprise CMS oplossing zoals Drupal CMS en Hippo CMS. Natuurlijk geïntegreerd met informatiebronnen, binnen en buiten uw bedrijf. Om zo uw doelgroep optimaal te bedienen.

Finalist is opgericht in 1988 en werkt met 140 professionals vanuit Amsterdam, Eindhoven, Maarssen en Rotterdam. Zo zijn we altijd dichtbij en overal op tijd om voor onze klanten het beste resultaat te creëren.  

 • AmsterdamMuseum

  Corporate Website voor Amsterdam Museum

  De nieuwe website is een corporate website die gebruikersvriendelijker is voor de bezoeker, qua contentbeheer gemakkelijker is voor de diverse collega's die met de website werken en de vindbaarheid van de website is verbeterd.
 • Universiteit Maastricht

  Corporate onderwijs website voor Universiteit Maastricht

  De website van de UM was aan vernieuwing toe. Studenten, medewerkers en externen gaven aan dat ze de informatie die ze zochten niet konden vinden vanwege de ondoorzichtige menu-indeling en de niet-adequaat-werkende zoekmachine.
 • 'sHeerenLoo

  Corporate Zorg Website voor 's Heeren Loo

  ’s Heerenloo Zorggroep is een van de grootste zorginstellingen van Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. Haar corporate website was verouderd en in haar nieuwe internetstrategie moest portal-technologie een prominente plaats krijgen. Een projectteam van Finalist heeft een nieuwe website gebouwd, inclusief een locatievinder door gebruik te maken van Liferay Portal.
 • Dianet

  Corporate zorg website van Dianet

  De vorige website was sterk verouderd en totaal niet meer van deze tijd: heel statisch en een verouderd CMS om mee te werken. De nieuwe website moet een completer beeld van de zorgverlening, samenwerkingsmogelijkgeden en de organisatie geven.
 • Scalda

  Corporate onderwijs website en subsites voor Scalda (MBO)

  Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. Vanuit elf kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes-Breda, MBO Dans Goes-Breda en Martitiem en Logistiek College De Ruyter verzorgen zij onderwijs voor verschillende sectoren.
 • OpenUniversiteitHeerlen

  Corporate onderwijs website voor Open Universiteit Heerlen

  De website van de OU voldeed niet meer aan de eisen die de OU stelt aan haar corporate site. Dit betrof zowel de informatiestructuur, het design als de achterliggende techniek van de website. De website moet de positionering van de OU versterken en aansluiten bij de behoefte van de toekomstige student. 

Kennismaken?