Websites voor brancheorganisaties

De wereld van brancheorganisaties verandert snel. Dalende ledenaantallen, kritische leden maar ook veranderende maatschappelijke ontwikkelingen zoals individualisering, informalisering en zelforganisatie. Dit wordt nog versterkt door een terugtredende overheid en elkaar steeds sneller opvolgende technologische ontwikkelingen. Finalist helpt brancheorganisaties verder middels advies, ontwerp en bouw van websites die optimaal de doelen van jouw organisatie helpen behalen. We vertellen hier graag meer over!

Wat krijg je concreet?

Een vliegende start

Finalist heeft alle expertise in huis om snel te kunnen schakelen. Bovendien heeft Finalist al vele websites en website modules voor brancheorganisaties gerealiseerd zodat we snel (maar zorgvuldig) ambities en behoeften kunnen vertalen naar de nieuwe website.

Drupal CMS als solide basis

Finalist levert websites voor brancheorganisaties met Drupal CMS. Dit is een veilig en schaalbare omgeving die met (standaard) modules kan worden uitgebreid en integratie met andere systemen relatief eenvoudig maakt. Drupal CMS is een bewezen succesvol platform en daarmee bijzonder geschikt voor profileren, delen van kennis, ledenbeheer, et cetera.

Een toegankelijke en bruikbare website

Onze specialisten zorgen er standaard voor dat websites voor brancheorganisaties toegankelijk zijn voor telefoons, tablets en computers. Maar ook dat de website voldoet aan de usability principes en goed gevonden wordt via de zoekmachines.

Waar voor je geld

De kosten voor de website speciaal voor brancheorganisaties kunnen we laag houden doordat Finalist de meest gebruikte elementen als een pakket aan modules direct in kan zetten. Tel daarbij onze ervaring met websiteontwikkeling voor soortgelijke organisaties bij op en je kan je voorstellen dat we een scherp aanbod kunnen doen.

Op korte termijn digitaal kennismaken?

Website centraal middel in de online strategie

Brancheorganisaties anno nu zullen zich krachtig online moeten profileren om te voldoen aan de hoge verwachtingen. De focus ligt op het communiceren en interacteren met de doelgroep en het aanbieden van allerlei soorten informatie. Door dit te doen op een overzichtelijke manier voor zowel doelgroep als website redactie, zorgen we voor nauwer contact met leden, efficiëntie in onderhoud en beheer, effectiviteit in schrijven en publicatie van content en bovenal een online omgeving die echt waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Website ontwikkeling speciaal voor branchorganisaties

Finalist ontwikkelt websites speciaal voor brancheorganisaties waarbij de inrichting en het design op maat worden gemaakt om optimaal aan te sluiten bij de ambitie. Door gebruik te maken van modules voor bijvoorbeeld nieuws, evenementen, thema’s, dossiers en publicaties is de basis snel te realiseren. Daarnaast zorgen koppelingen met bijvoorbeeld het CRM systeem ervoor dat er goed ingespeeld kan worden op de (individuele) behoeften van de doelgroep.


Interesse om met eigen ogen te zien hoe we andere brancheorganisaties hebben kunnen helpen en benieuwd wat Finalist voor jouw organisatie kan betekenen? Laat dan je gegevens achter zodat wij op korte termijn digitaal kennis kunnen maken!

Wat zeggen onze klanten

  • IlseKlaarenbeek

    Cumela
    “Trots! Na een jaar brainstormen, creatieve sessies, schrijven, vullen en sprinten... staan onze nieuwe huisstijl en website vanaf nu online. Het laat zien wie we zijn: een professionele en praktische brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Dank voor de fijne samenwerking.”
  • MarcoKoolen

    Open Universiteit
    Open Universiteit en Finalist werken hecht samen om het digitale hart altijd te laten kloppen. Voortdurende optimalisatie en het professionele beheer van onze website door Finalist dragen bij aan ons succes om het karakter van Open Universiteit continue te laten stralen.

of bel ons:
088 217 0800