Websites voor brancheorganisaties

Wij maken dé digitale plek voor belangenbehartiging van jouw leden. Deze ontmoetingsplaats voor leden en belanghebbenden bevat de meest succesvolle website elementen voor advies, kennisdeling, informatie en evenementen. Op maat gemaakt voor jouw organisatie. We laten het graag aan je zien!

Wat krijg je concreet?

Live in 20 dagen

Finalist heeft alle technische expertise in huis om snel te kunnen schakelen. Bovendien heeft Finalist al vele websites voor brancheorganisaties gerealiseerd zodat we snel en zorgvuldig behoeften vertalen naar de nieuwe website. Een nieuwe website voor brancheorganisatie realiseren we doorgaans binnen 20 dagen.

Drupal als solide basis

Finalist levert websites voor brancheorganisaties met Drupal. Voordelen van Drupal zijn dat het een veilig en schaalbare omgeving biedt met een modules die bijgeschakeld worden en daarnaast maatwerk eenvoudig integreerbaar maakt. Drupal, bewezen succesvolle technologie, is daarmee bijzonder geschikt voor de elementen die brancheorganisaties veelal nodig hebben.

Een complete optimalisatie van uw websitedomein

Finalist werkt met 100 specialisten op het gebied van IT. Onze specialisten zorgen ervoor dat de website voor brancheorganisaties een uniek design (huisstijl) hebben, de website gebruiksvriendelijk is én deze goed gevonden gaat worden.

Waar voor je geld

De kosten voor de website speciaal voor brancheorganisaties kunnen we laag houden doordat Finalist de meest gebruikte elementen als een pakket aan modules direct in kan zetten. Tel daarbij onze ervaring met websiteontwikkeling voor soortgelijke organisaties bij op en je kan je voorstellen dat we een scherp aanbod kunnen doen.

Op korte termijn digitaal kennismaken?

Website centraal middel om te 'binden en te boeien'

Brancheorganisaties anno nu willen zich krachtig online profileren. Bovenal staat het communiceren met leden en aanbieden van allerlei soorten informatie. Nauwer contact met de doelgroep en trouwe, terugkerende bezoekers creëren en behouden met een focus op het op een overzichtelijke manier delen van kennis en informatie. Technisch goed werkende website en optimale mobiele beleving als digitale ontmoetingsplek.

Website ontwikkeling speciaal voor branchorganisaties

Finalist ontwikkelt websites speciaal voor brancheorganisaties waarbij design en inrichting op maat worden gemaakt.  Zo voorzien wij brancheorganisaties van een technisch goed werkende website en optimale mobiele belevingwebsite met elementen als nieuws, agenda (evenementen), thema’s, sectoren, dossiers, publicaties, FAQ, Community, MijnOmgeving, Nieuwsbriefbeheer, Koppeling met CRM. Deze elementen zorgen ervoor dat er goed ingespeeld kan worden op de behoeften van de doelgroep.

Veelvoorkomende behoeften doelgroep

- Informatie vinden over wet-en regelgeving.
- Informatie vinden over personeelszaken, zoals arbeidsovereenkomst, privacyverklaring etc.
- Actuele nieuwszaken lezen, weten wat er speelt in de branche.
- Aanmelden voor evenementen en cursussen.
- Themagerichte artikelen raadplegen.

Wat maakt website ontwikkeling voor brancheorganisaties uniek?

 1. We komen veel tegen dat er bij de implementatie rekening gehouden wordt met een gekoppeld proces tussen bv een CRM-systeem en kunnen zo zonder veel handwerk eenvoudig georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het uitnodigen van leden, de juiste leden met de juiste rechten en inschrijven.
 2. Soms is het zo dat de doelgroepen en toptaken niet meer heel helder zijn of aangescherpt moeten worden voor betere ledenbetrokkenheid. Onze kennis van brancheorganisaties komt hier goed van pas.
 3. Ook merken we dat soms de afstand tot de doelgroep is gegroeid door achterblijvende user experience of mobiel gebruik. Onze kennis van gebruikers in combinatie met een treffend design biedt hier uitkomst.
 4. Veelal is het wenselijk een effectieve redactieflow te realiseren waarin het eenvoudig is nieuws, events en dossiers up-to-date te houden.

Interesse om met eigen ogen te zien hoe we andere brancheorganisaties websites ontwikkelen en benieuwd wat Finalist voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op of laat je gegevens achter, zodat wij op korte termijn digitaal kennis kunnen maken via bv Teams of Google Meet.

Wat zeggen onze klanten

 • IlseKlaarenbeek

  Cumela
  “Trots! Na een jaar brainstormen, creatieve sessies, schrijven, vullen en sprinten... staan onze nieuwe huisstijl en website vanaf nu online. Het laat zien wie we zijn: een professionele en praktische brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Dank voor de fijne samenwerking.”
 • MarcoKoolen

  Open Universiteit
  Open Universiteit en Finalist werken hecht samen om het digitale hart altijd te laten kloppen. Voortdurende optimalisatie en het professionele beheer van onze website door Finalist dragen bij aan ons succes om het karakter van Open Universiteit continue te laten stralen.

of bel ons:
088 217 0800