Over Finalist

 • 130 HBO+ opgeleide collega’s
 • onafhankelijk in technologiekeuzes
 • gebruik Gartner geroemde producten
 • sinds 1988 innovatief
 • mensgerichte aanpak gericht op eindgebruikers
 • Rotterdam, Amsterdam, Maarssen & Eindhoven

Wij verbinden mens en IT
Finalist biedt een breed pakket aan diensten en oplossingen, speciaal ontwikkeld en samengesteld voor organisaties en instellingen in de zorg en het onderwijs. Vanuit de ruime ervaring in deze sectoren kan Finalist deze organisaties en instellingen in de volle breedte ondersteunen. Bijvoorbeeld met een community waar artsen en patiënten samenkomen, een single sign on portaal voor studenten en medewerkers of het beheersbaar maken van een grote hoeveelheid data.Door onze ruime ervaring in deze sectoren helpt Finalist organisaties en instellingen in de volle breedte. 

Altijd dichtbij

Persoonlijke aandacht en direct contact met onze specialisten staan voorop. Door onze kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Maarssen en Rotterdam is er altijd een vestiging bij je in de buurt. Ook werken we graag op locatie. Daardoor blijven de lijnen zo kort mogelijk. Onze projectmethodieken zijn optimaal ingericht om dit mogelijk te maken. Met online tools en dashboards geven inzicht in communicatie en voortgang.

Onze aanpak

Innovatie en kennisdeling zit in ons DNA. Door het gebruik van open source en open standaarden zijn we instaat specifieke klantwensen direct in werkende software te vertalen. Continuïteit en snelheid wordt gewaarborgd doordat we leidende producten en bestaande componenten omarmen. Onze lean en agile projectmethodiek verzekert een gegarandeerd resultaat die volgens afspraak op tijd wordt geleverd. 

Creatie van begrip, inzicht en openheid

Finalist bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt software om open IT oplossingen te realiseren. Met deze oplossingen helpen we organisaties intenser samen te werken met hun belangengroepen door creatie van begrip, inzicht en openheid. Met advies, projecten en beheer realiseren we verschillende producten. Wij volgen informatiestromen en maken deze inzichtelijk zodat mensen ze kunnen begrijpen; om te leren en te kunnen sturen. Onze doelgroepen zijn primair organisaties waarvoor een uitstekende informatievoorziening en intensieve samenwerking belangrijk zijn.

Certificaten
Finalist is voor haar interne en externe procedures de volgende certifcaten

Lijst van awards die Finalist heeft gewonnen

Partners

 • LiferayPlatinum
  Finalist is Platinum Service Partner van Liferay, leider bij Magic Quadrant voor horizontal portals.
  Lees meer
 • RedHat
  Finalist is Advanced Business Partner van Red Hat; marktleider van Enterprise Open Source software.
  Lees meer
 • Acquia
  Finalist is Partner van Acquia, Marktleider voor het ondersteunen van Drupal CMS.
  Lees meer
 • Onetomarket
  Finalist werkt samen met Onetomarket omdat zij ieder uitstekend kunnen helpen met online marketing
  Lees meer
 • Arcusys
  Arcusys is een internationaal groeiend IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het digitaliseren van leren. De klanten van het bedrijf zijn grote organisaties in zowel de private als de publieke sector.
  Lees meer