Over Finalist

 

"Meer dan 500.000 eindgebruikers in zorg, onderwijs en finance presenteren we iedere seconde relevante informatie middels complexe technologie."

Geïntegreerde software oplossingen gericht op customer engagement.

Human Centric | Intuitive | Smart​

Met data, technologie en user experience zorgen we ervoor dat mensen profiteren van technologie. De klanten van onze klanten presenteren we mensgerichte, intuïtieve en slimme software oplossingen. Finalist ontsluit data, integreert applicaties en creëert software om deze in een gebruikersvriendelijke front-end te presenteren. Met deze geïntegreerde aanpak helpen we mensen op de belangrijkste domeinen in het mensenleven: gezondheidszorg, onderwijs en financiën.
 

Op de piek van ons vakmanschap werken vandaag de dag 130 hoogopgeleide Finalisters met de allerlaatste technologie, een open filosofie en door Gartner bekroonde producten. Opgericht in 1988, nu gevestigd in hartje Rotterdam, Amsterdam, Maarssen en Eindhoven.

 

Strategische partners

 • Liferay Gold Partner
  Finalist is Liferay Gold Partner. Liferay is leider in Quadrant van Digital Experience Platformen van Gartner.
  Lees meer
 • RedHat
  Finalist is Advanced Business Partner van Red Hat; marktleider van Enterprise Open Source software.
  Lees meer
 • Acquia
  Finalist is Partner van Acquia, Marktleider voor het ondersteunen van Drupal CMS.
  Lees meer
 • Onetomarket
  Finalist werkt samen met Onetomarket omdat zij ieder uitstekend kunnen helpen met online marketing
  Lees meer
 • Valamis
  Valamis is een internationaal groeiend IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het digitaliseren van leren. De klanten van het bedrijf zijn grote organisaties in zowel de private als de publieke sector.
  Lees meer