Puur Rotterdam

Wat begon in 1988 in hartje Rotterdam, is uitgegroeid tot een totaalpartner in de IT voor veel mooie opdrachtgevers. Dit jaar geen toonaangevende trendwatchers, maar actie en avontuur! Van avonturen krijg je inspiratie en daarom nodigen wij jou uit. Voor deze jaarlijkse inspiratiemiddag willen we jou een intense beleving geven met het beste van onze Maasstad: pure smaken en pure kracht.

Datum: 15 of 16 november 2017
Tijd: 16.00 uur - 21.00 uur
Locatie: Restaurant Las Palmas, Wilhelminakade 330, 3072 AR Rotterdam

Dit jaar vlieg je namelijk met een select groepje 100 kilometer per uur over de Maas (wij zorgen dat je geen nat pak haalt!), om daarna bij te komen tijdens een heerlijk diner bij hét restaurant van ras-Rotterdammer Herman den Blijker, restaurant Las Palmas.

Omdat alleen ook maar alleen is, bieden we je de mogelijkheid om een collega mee te nemen. Een collega vanuit een andere afdeling bijvoorbeeld, die jij ook beter wilt leren kennen. Iemand waarvan je denkt dat het een goeie match is met ons. Iemand met lef, die met ons mee wil varen. Zo hebben we straks een enthousiaste groep mensen om deze mooie dag mee te beleven.

Het is exclusief voor onze klanten!

Meld je hier aan!

Heb je jezelf of collega nog niet aangemeld? Doe dat dan nu.
Ben je al aangemeld? Dan zien we je tijdens Puur Rotterdam, tot dan!