Agile software ontwikkeling

Iedere organisatie ademt tegenwoordig IT. Maar digitale koplopers hebben een agile mindset. Wij versnellen jouw organisatie door razendsnel software van hoge kwaliteit te ontwikkelen zodat je de concurrentie altijd een stap voor bent.

Finalist ontwikkelt gebruikersvriendelijke software op maat. Het bevat alleen die functies die jou, jouw medewerkers en/of jouw klanten gaan gebruiken. We helpen je met het opstellen van de business case, requirements en realiseren de applicatie op een agile wijze. Samen met jou en de toekomstige gebruikers. 

Maatwerk software van scratch af aan

Bij de keus voor een softwarepakket ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen moet een afweging worden gemaakt tussen een standaard of een maatwerk oplossing. Niet altijd is er een standaard oplossing te vinden die voldoet aan al uw eisen en wensen en zal er gekozen worden voor een maatwerk applicatie. Door het opstellen van een duidelijke business case en requirements analyse zorgen we voor een succesvolle lange termijn keuze. 

Scrum methodiek

Dienstverlening op basis van de Scrum methode noemen we agile software ontwikkeling. We bouwen software op basis van de Agile software-ontwikkelmethode Scrum. In korte iteraties van telkens twee weken wordt werkende software opgeleverd. Hoge betrokkenheid van de klant is essentieel. Zo maken we optimaal gebruik van voortschrijdend inzicht en richt zich op de grootste toegevoegde waarde. Scrum kent duidelijke rollen toe, werkt met een vooraf gedefinieerde sprintindeling, een op elkaar ingewerkt multidisciplinair team, een online Scrum-board voor uw traject en online rapportages in een persoonlijk dashboard.

Specificaties

Voorbereidend traject

  • SCRUM-training op maat;
  • Inrichten projectorganisatie, dashboard en ontwikkelstraat (OTAP).

Realisatiesprints (minimaal drie) van twee weken tegen vaste prijs

  • Sprintplanning;
  • Sprintrealisatie;
  • Sprintevaluatie (demo en retrospective).

Afrondende fase

  • In productie nemen van de gerealiseerde oplossing;
  • Eventueel gebruikerstraining.

Kosten

Scrum vindt in meerdere sprints van twee weken plaats. Deze sprints worden tegen een vast prijs per sprint afgenomen.

kennismaken?

Wil je een meer weten over agile software ontwikkeling? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.