Drupal Content Management Systeem (CMS)

Maak kennis met het meest toonaangevende digitale ervaringsplatform ter wereld dat u helpt bij het beheren en leveren van webcontent op verschillende kanalen en apparaten. Met Drupal kunnen organisaties sneller betere sites en ervaringen creëren.

Oplossingen met Drupal CMS

Social Intranet

Wil je ook op een laagdrempelige manier met jouw collega's contact hebben? En op een makkelijke manier online samenwerken? Een social intranet is voor medewerkers dé nieuwe digitale werkplek voor online samenwerken en kennisdeling.

Werken-bij website

Vind je onvoldoende geschikte kandidaten voor jouw vacatures? Heb je hoge wervingskosten door de inzet van recruitmentbureaus? En krijg je weinig geschikte kandidaten en steeds minder reacties op je openstaande vacatures?

Corporate website

Een corporate website nodig waarmee je bezoekers overtuigt, zorgt voor leads, nieuwe klanten, bekendheid en ga zo maar door? We helpen en hebben ervaring met multichannel, behavioural targeting en gepersonaliseerde omgevingen.

Mijn omgeving / extranet

Een gesloten omgeving waar ook mensen buiten de organisatie bij kunnen? En op een makkelijke manier online kennis delen? Een Mijn omgeving / extranet is een goede digitale oplossing voor de communicatie met en tussen bepaalde mensen.

Brochure 5 Use cases Drupal ontvangen?

Het beste Drupal team van Nederland!

Wereldwijde ondernemingen, merken, overheden, hogescholen en universiteiten, NGO's en andere organisaties gebruiken Drupal, zodat zij met gebruikers op websites en daarbuiten kunnen communiceren om op het juiste moment de juiste inhoud aan de juiste gebruikers te serveren. 

Waarom Drupal CMS?

 1. Flexibel, snel & modulair
  Met meer dan 8000 beschikbare modules is Drupal CMS een goede keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele website, community of intra- en extranet met diverse functionele en interactieve mogelijkheden.
 2. Efficiency en effectiviteit
  Drupal heeft een duidelijke interface waarbij gebruikersvriendelijkheid hoog staat. Daarnaast is het rechtensysteem ongekend. Geen open source CMS dat qua rechten zoveel mogelijkheden biedt.
 3. Geen licentiekosten
  Drupal is, zoals je wellicht weet, een open source content management systeem. Dit betekend dat iedereen gratis gebruik kan maken van het CMS, zonder daar licentiekosten voor te hoeven betalen.
 4. Veilig en betrouwbaar
  De veel gestelde vraag 'Is open source veilig? Ja, zeker. Als jij er voor zorgt dat jouw core up to date is komt het helemaal goed. Als dit niet het geval zou zijn dan zouden 'het witte huis' en 'rtl-nieuws' geen Drupal CMS hebben.
 5. Geen vendor lock-in
  Drupal wordt aangeboden op basis van GNU General Public License en is gebouwd op open standaarden. Dit betekent dat je altijd de vrijheid hebt om naar een andere partij te stappen voor het verdere onderhoud en beheer.
 6. Multisite
  Het is eenvoudig om binnen éen installatie meerdere websites onder te brengen. Dit maakt het beheren van deze websites niet alleen eenvoudiger, maar daarnaast ook goedkoper op beheer en onderhoud.

Finalist is dé Drupal expert in Nederland

Met 25 jaar ervaring in het realiseren van websites én maatwerksoftware, zoals een community of social intranet kennen wij de kneepjes van het vak. Daarnaast hebben we ervaring met het koppelen van websites en externe systemen, zoals Exact Online, SAP, Adlib, Salesforce, Microsoft Dynamics/Navision. En met het integreren van complexe zoekfuncties, zoals Solr en Elastic Search in een website. We beheren websites in Drupal 6, 7 en 8 en ontwikkelen in Drupal 8.

Finalist draagt actief bij aan de Drupal Commmunity

Finalist is partner van Dutch Digital Agencies en onze Drupal specialisten dragen actief bij aan de community door het ontwikkelen van nieuwe modules en door te spreken op evenementen. Wij zijn erg trots te werken met dit CMS, de leider in 2017,2018 en 2019 van het Gartner Magic Quadrant voor Web Content Management.

Wat zeggen onze klanten

 • Frankvan Wessels

  Delta Lloyd
  Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
 • Hugovan Els

  Eurocross
  Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800