Drupal website ontwikkeling - Finalist

Drupal website ontwikkeling

Maak kennis met het meest toonaangevende digitale ervaringsplatform ter wereld dat je helpt bij het beheren en leveren van webcontent op verschillende kanalen en apparaten. Met Drupal kunnen organisaties sneller betere sites (website, intranet, extranet, portal) en digitale ervaringen creëren.

Drupal CMS als basis voor:

Social Intranet

Wil je ook op een laagdrempelige manier met jouw collega's contact hebben? En op een makkelijke manier online samenwerken? Een social intranet is voor medewerkers dé nieuwe digitale werkplek voor online samenwerken en kennisdeling.

Werken-bij website

Vind je onvoldoende geschikte kandidaten voor jouw vacatures? Heb je hoge wervingskosten door de inzet van recruitmentbureaus? En krijg je weinig geschikte kandidaten en steeds minder reacties op je openstaande vacatures?

Corporate website

Een corporate website nodig waarmee je bezoekers overtuigt, zorgt voor leads, nieuwe klanten, bekendheid en ga zo maar door? We helpen en hebben ervaring met multichannel, behavioural targeting en gepersonaliseerde omgevingen.

Mijn omgeving / extranet

Een gesloten omgeving waar ook mensen buiten de organisatie bij kunnen? En op een makkelijke manier online kennis delen? Een Mijn omgeving / extranet is een goede digitale oplossing voor de communicatie met en tussen bepaalde mensen.

Snel digitaal kennis maken met het team?

Het beste Drupal team van Nederland!

Wereldwijde ondernemingen, merken, overheden, hogescholen en universiteiten, NGO's en andere organisaties gebruiken Drupal, zodat zij met gebruikers op websites en daarbuiten kunnen communiceren om op het juiste moment de juiste inhoud aan de juiste gebruikers te serveren. 

Waarom Drupal CMS?

 1. Flexibel, snel & modulair
  Met meer dan 8000 beschikbare modules is Drupal CMS een goede keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele website, community of intra- en extranet met diverse functionele en interactieve mogelijkheden.
 2. Efficiency en effectiviteit
  Drupal heeft een duidelijke interface waarbij gebruikersvriendelijkheid hoog staat. Daarnaast is het rechtensysteem ongekend. Geen open source CMS dat qua rechten zoveel mogelijkheden biedt.
 3. Geen licentiekosten
  Drupal is, zoals je wellicht weet, een open source content management systeem. Dit betekend dat iedereen gratis gebruik kan maken van het CMS, zonder daar licentiekosten voor te hoeven betalen.
 4. Veilig en betrouwbaar
  De veel gestelde vraag 'Is open source veilig? Ja, zeker. Als jij er voor zorgt dat jouw core up to date is komt het helemaal goed. Als dit niet het geval zou zijn dan zouden 'het witte huis' en 'rtl-nieuws' geen Drupal CMS hebben.
 5. Geen vendor lock-in
  Drupal wordt aangeboden op basis van GNU General Public License en is gebouwd op open standaarden. Dit betekent dat je altijd de vrijheid hebt om naar een andere partij te stappen voor het verdere onderhoud en beheer.
 6. Multisite
  Het is eenvoudig om binnen éen installatie meerdere websites onder te brengen. Dit maakt het beheren van deze websites niet alleen eenvoudiger, maar daarnaast ook goedkoper op beheer en onderhoud.

Finalist is dé Drupal expert in Nederland

Met 25 jaar ervaring in het realiseren van websites én maatwerksoftware, zoals een community of social intranet kennen wij de kneepjes van het vak. Daarnaast hebben we ervaring met het koppelen van websites en externe systemen, zoals Exact Online, SAP, Adlib, Salesforce, Microsoft Dynamics/Navision. En met het integreren van complexe zoekfuncties, zoals Solr en Elastic Search in een website. We beheren websites in Drupal 7, 8 en 9 en ontwikkelen in Drupal 10.

Finalist (Digital Agency) draagt bij aan de Drupal Community 

Finalist is partner van Dutch Digital Agencies en onze Drupal specialisten dragen actief bij aan de community door het ontwikkelen van nieuwe modules en door te spreken op evenementen. Wij zijn erg trots te werken met dit CMS, de leider in 2017,2018, 2019, 2020, 2021 van het Gartner Magic Quadrant voor Web Content Management. Bekijk hier onze bijdrage op: Drupal.org 

 

Drupal website ontwikkeling - Finalist

Wat zeggen onze Drupal klanten

 • IlseKlaarenbeek

  Cumela
  “Trots! Na een jaar brainstormen, creatieve sessies, schrijven, vullen en sprinten... staan onze nieuwe huisstijl en website vanaf nu online. Het laat zien wie we zijn: een professionele en praktische brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Dank voor de fijne samenwerking.”
 • AlexHoogenboom

  Eduklik
  Dankzij jullie inzet en professionaliteit, kunnen de leerlingen op ieder device en plaats, hun lesmateriaal maken en de docent kan het werk voorzien van feedback en beoordelen.