Finalist - Drupal Office 365 O365

Drupal Office 365 Connector

De Drupal Office 365 Connector module maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om eenvoudig verbinding te maken met de Microsoft Graph API. Op deze manier kunnen gebruikers van Drupal websites samenwerken aan documenten, informatie delen via Teams-groepen, chatsessies, mail- en agenda-activiteiten eenvoudig opstarten, lezen en actief volgen. Interesse in de Drupal Office 365 koppeling? We laten je graag in de demonstratie de mogelijkheden zien.

Eigenschappen Drupal Office 365 Connector:

Office 365 - MS Teams integration

Integreer MS Teams met jouw site middels een context menu bij de ‘avatar’ van collega’s met de functies om te mailen, bellen via Teams, een chat via Teams kan starten en kan bellen via de reguliere telefoon.

Office 365 - Outlook Calendar

De gebruiker kan zijn kalender met komende afspraken zien inclusief bijbehorende informatie, denk hierbij aan: de naam van de afspraak, begin- en eindtijd, de datum en personen in de afspraak. Als de meeting in Teams is, is er een link naar teams om meteen naar de meeting door te klikken.

Office 365 - Groups

Connector tussen Office 365 Teams en Groepen in Drupal.

Office 365 - Contacts

Biedt Office 365-contacten. Maakt het mogelijk om contacten te zoeken.

Office 365 - Links to MS Office apps

Biedt een Office 365-linksblok voor de gebruikers.

Office 365 - OneDrive

OneDrive-connector voor de Office 365-module.

Office 365 - Outlook Mail

Outlook Mail-connector voor de Office 365-module.

Office 365 - Profiles and Personas

Profiel- en personagegevens uit Office 365.

Office 365 - SSO User

Login via SSO, de gebruiker kan met zijn MS o365 organisatie account inloggen.

Interesse? Demo aanvragen:

Wat zeggen onze Drupal klanten?

  • MarcoKoolen

    Open Universiteit
    Open Universiteit en Finalist werken hecht samen om het digitale hart altijd te laten kloppen. Voortdurende optimalisatie en het professionele beheer van onze website door Finalist dragen bij aan ons succes om het karakter van Open Universiteit continue te laten stralen.
  • AlexHoogenboom

    Eduklik
    Dankzij jullie inzet en professionaliteit, kunnen de leerlingen op ieder device en plaats, hun lesmateriaal maken en de docent kan het werk voorzien van feedback en beoordelen.