Red Hat Fuse

Gedistribueerd, cloud-native integratieplatform. Fuse maakt deel uit van een agile integratieoplossing. Dankzij de gedistribueerde aanpak kunnen teams waar nodig geïntegreerde services inzetten. De API-gecentreerde, container-gebaseerde architectuur ontkoppelt services zodat ze onafhankelijk kunnen worden gecreëerd, uitgebreid en geïmplementeerd.

Specificaties en voordelen

Hybrid deployment

Gebruik on-premise, in publieke / private clouds, of als een gehoste service om verschillende gebruikers te ondersteunen met een enkel integratieplatform.

Ingebouwde iPaaS met low-code UI / UX.

Applicatieontwikkelaars en zakelijke gebruikers kunnen de drag-and-drop-interface gebruiken als onderdeel van een complete Integration Platform-as-a-Service (iPaaS) -oplossing.

Container-gebaseerde integratie

Applicatieontwikkelaars kunnen onafhankelijk van elkaar microservices maken, uitbreiden, inzetten en schalen.

Integratie met alles

Alles van legacy-systemen tot Internet of Things (IoT) -apparaten kan worden geïntegreerd met meer dan 200 meegeleverde connectoren.

Eenvoud

Eenvoudig software aansluiten of weglaten

Voorspelbare kosten

Verlaag je Total Cost of Ownership

Brochure Red Hat Fuse ontvangen?

Finalist realiseert integraties met Red Hat Fuse

Ben je op zoek naar een lichtgewicht en krachtig middleware platform waarin je alle informatie, data en apparaten uit applicaties door je hele organisatie laat samenkomen op een efficiënte, kosteneffectieve, flexibele en snelle manier?

Corporates van over de hele wereld zetten Red Hat in. Het Red Hat platform is state-of-the-art en staat jaar na jaar in het Magic Quadrant van Gartner, in 2018 zelfs als 'leader'. Als één van de weinige in Nederland heeft Finalist jarenlange ervaring met het Red Hat middleware en een team van ontwikkelaars die dedicated met integratievraagstukken bezig zijn.

Dé Red Hat Fuse expert in Nederland

Er zijn geen andere organisaties in Nederland met zo veel JBoss Fuse ervaring als Finalist. Niet voor niets zijn we ook advanced partner van Red Hat, de organisatie achter JBoss Fuse. Met de meeste implementaties en het oplossen van complexe integratievraagstukken is Finalist dé IT-partner.

Wat zeggen onze klanten

  • Frankvan Wessels

    Delta Lloyd
    Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
  • Hugovan Els

    Eurocross
    Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800