Red Hat OpenShift - Finalist

Red Hat OpenShift

OpenShift van Red Hat is een Platform-as-a-Service (PaaS) oplossing waarmee je snel en efficiënt applicaties ontwikkelt, test, produceert, host en schaalt in één cloudomgeving (OTAP). OpenShift maakt gebruik van Docker containers en de Kubernetes containerclustermanager voor een optimale geïntegreerde oplossing. Red Hat OpenShift integreert de architectuur, processen, platforms en services.

Voordelen Red Hat OpenShift

Snelheid

Versnel applicatie-ontwikkeling met 33%.

Return On Investment

Behaal 636% rendement op je investering na 5 jaar.

Functionaliteit

Levert gemiddeld 3x meer functionaliteit.

Productiviteit

Verbeter DevOps en de productiviteit van ontwikkelingsteams met 20%.

Schaalbaarheid

Op een eenduidige manier traditionele- en cloud-applicaties organiseren en schalen.

Kennis

Kennis van voor het beheren van allerlei hardware en software wordt voor de gebruiker uit handen genomen.

Gemak

Implementaties zijn net zo eenvoudig als het klikken op de knop.

Standaardisatie

OpenShift kunnen developers hun workflows standaardiseren

Plan hier vandaag nog een kennismaking met ons in!

Wat is Red Hat OpenShift?

Organisaties moeten applicaties sneller dan ooit leveren en transformeren, maar het beheren van een applicatieportfolio dat verschillende architecturen en frameworks omvat, terwijl ook nieuwe applicaties worden gebouwd en bestaande worden gemoderniseerd, kan een uitdaging en tijdrovend zijn. Cloudplatforms spelen een sleutelrol bij het vinden van een balans tussen applicatie-innovatie en operationele efficiëntie.
 

Red Hat OpenShift overview


Red Hat® OpenShift® is een enterprise Kubernetes-containerplatform dat bedrijven over de hele wereld helpt bij het bouwen, implementeren, uitvoeren, beheren en beveiligen van innovatieve applicatie-ervaringen in hybride clouds. Het beheren van een mix van applicaties in architecturen en frameworks is een uitdaging, maar Red Hat OpenShift biedt meerdere lagen van beveiligings-, beheer- en automatiseringswerk over infrastructuren om consistentie te bieden voor continue innovatie op schaal. Met Red Hat OpenShift beschikken ontwikkelaars en operationele teams over de tools en services die ze nodig hebben om organisaties te helpen concurrerend te voldoen aan de zakelijke behoeften van vandaag en te bouwen aan de toekomst.

Red Hat biedt zowel beheerde services als zelfbeheerde opties, waardoor je de flexibiliteit heeft om te kiezen waar en hoe je Red Hat OpenShift wilt inzetten om aan uw behoeften te voldoen, ondersteund door dezelfde basis van Red Hat Enterprise Linux® en core Kubernetes.
 

Red Hat OpenShift - Finalist


Haal meer waarde uit uw cloudinvestering met beheerde services

Door Red Hat OpenShift als een beheerde service uit te voeren, wordt de operationele complexiteit verminderd, waardoor ontwikkelaars zich sneller kunnen concentreren op het bouwen, lanceren en schalen van waardevolle applicaties.

Behaal sneller waarde: implementeer applicaties binnen enkele minuten en schaal naar behoefte over clouds en regio's om u te concentreren op innovatie, niet op infrastructuur.

Betrouwbaar de complexiteit verminderen: profiteer van enterprise-containertechnologie die volledig wordt beheerd en ondersteund door 24x7 deskundige ondersteuning voor site betrouwbaarheidsengineering (SRE) en een 99,95% Service Level Agreement (SLA).

Bouw uw hybride cloud: krijg toegang tot een consistente OpenShift-ervaring bij uw keuze van grote cloudproviders.

 

Red Hat OpenShift - Finalist

OpenShift voor moderne digitale ervaringen in belangrijke levensfasen.


Op zoek naar dé digitale dienstverlener die weet wat er speelt binnen de domein zorg, onderwijs, woningcorporaties en non-profit? Die van wanten weet en complexe gegevensuitwisseling mogelijk maakt. Onze strategen, UX-designers, software ontwikkelaars, integratiespecialisten en projectmanagers staan klaar om jouw organisatie die moderne digitale ervaring te geven. Zullen we kennismaken?

of bel ons:
088 217 0800