Valamis

Valamis

Wat we doen

  • Valamis implementatie
  • Valamis hosting
  • Valamis training
  • Valamis support
  • Valamis audits
  • Valamis consultancy

Ben je op zoek naar een geavanceerd LMS waarmee je een aantrekkelijke, gepersonaliseerde learning-ervaring kunt creëren voor werknemers?

Waarom Valamis?

Dashboard

Via een persoonlijk dashboard heeft de lerende in één oogopslag zicht op de te volgen leerpaden, reeds behaalde en nog te behalen doelen en certificeringen. Valamis ondersteunt vormen van social learning: je ziet waar anderen mee bezig zijn en kunt daarop reageren.

Meetbaar

Voor organisaties is meetbaarheid van het leren essentieel. Valamis biedt de mogelijkheid om op basis van xAPI leerervaringen in brede zin te registreren, ongeacht waar deze plaatsvinden. Door slimme toepassing van learning analytics mogelijkheden om krachtige leerpaden te ontwerpen.

Representatieve leverancier

Arcucys is al in 2010 gestart met de ontwikkeling van Valamis en werkt met een team van 50 medewerkers aan de doorontwikkeling ervan. Hierbij houdt men rekening met belangrijke trends binnen Gartner’s Hype Cycle of Education. Arcucys kent in 30 landen vertegenwoordiging.

Learning experience platform

Door een aantrekkelijke ‘Netflix’-achtige user interface design, een presentatie van kleine leereenheden (micro-learning) waarmee lerenden zich dagelijks kunnen blijven ontwikkelen wanneer ze een paar minuten tijd ‘over’ hebben. De Valamis-leeromgeving is dan ook overal en altijd toegankelijk.

Nieuwste leervorm

De nieuwste leervormen combineren met de juiste technologie. Dat resulteert in praktische tools voor het samenstellen van leerpaden met lesmateriaal, workshops en onderzoeken. Leerpaden kunnen worden ontworpen met een vaste ordening, of juist met meer vrijheid voor de lerende om zijn volgorde te bepalen.

Competenties en certificeringen

Met het Learning Experience Platform Valamis heb je de mogelijkheid om een competentiematrix voor uw medewerkers op te zetten en te beheren. Tijdelijke of permanente certificeringen kunnen worden gekoppeld aan het voltooien van een of meer leerpaden (compliance). 

Dé Valamis expert in Nederland

Finalist is businesspartner van Arcusys, ontwikkelaar van Valamis en winnaar van de Liferay App Contest 2013. Wij bieden eerstelijnssupport en enterprise ondersteuning in de Benelux. Jouw wensen kunnen wij vertalen naar maatwerk of naar de Valamis roadmap.

Meer weten?