Valamis

Valamis

Ben je op zoek naar een geavanceerd LMS waarmee je een aantrekkelijke, gepersonaliseerde learning-ervaring kunt creëren voor werknemers? Valamis Learning Expierence Platform is een sociale leeromgeving voor het delen en ontvangen van kennis. We willen mensen helpen kennis te delen en te leren. Je kunt het gebruiken als de sociale leeromgeving van uw organisatie.

Valamis Learning Experience Platform is een bekroond open source leerervaringplatform dat sinds 2010 is ontwikkeld door het Finse Valamis. Valamis Learning Experience Platform biedt organisaties een oplossing om van de digitale transformatie van leren een concurrentievoordeel te maken. Het maakt sociaal en informeel leren, content authoring en eenvoudig beheer en geavanceerde gebruikerservaring mogelijk met behulp van het Liferay-platform. Valamis geeft de gebruiker toegang tot diepgaande analyses van hun leerproces door de xAPI-standaard te ondersteunen en heeft een ingebouwde Learning Record Store (LRS) ingebouwd. Het platform biedt organisaties een kosteneffectieve en flexibele manier om te groeien en hun leerproces te beheren.

Wat we doen

  • Valamis implementatie
  • Valamis hosting
  • Valamis training
  • Valamis support
  • Valamis audits
  • Valamis consultancy

Waarom Valamis?

Dashboard

Via een persoonlijk dashboard heeft de lerende in één oogopslag zicht op de te volgen leerpaden, reeds behaalde en nog te behalen doelen en certificeringen. Valamis Learning Expierence Platform ondersteunt vormen van social learning: je ziet waar anderen mee bezig zijn en kunt daarop reageren.

Meetbaar

Voor organisaties is meetbaarheid van het leren essentieel. Valamis biedt de mogelijkheid om op basis van xAPI leerervaringen in brede zin te registreren, ongeacht waar deze plaatsvinden. Door slimme toepassing van learning analytics mogelijkheden om krachtige leerpaden te ontwerpen.

Representatieve leverancier

Valamis is al in 2010 gestart met de ontwikkeling van Valamis Learning Expierence Platform en werkt met een team van 50 medewerkers aan de doorontwikkeling ervan. Hierbij houdt men rekening met belangrijke trends binnen Gartner’s Hype Cycle of Education. Valamis kent in 30 landen vertegenwoordiging.

Learning experience platform

Door een aantrekkelijke ‘Netflix’-achtige user interface design, een presentatie van kleine leereenheden (micro-learning) waarmee lerenden zich dagelijks kunnen blijven ontwikkelen wanneer ze een paar minuten tijd ‘over’ hebben. De Valamis-leeromgeving is dan ook overal en altijd toegankelijk.

Nieuwste leervorm

De nieuwste leervormen combineren met de juiste technologie. Dat resulteert in praktische tools voor het samenstellen van leerpaden met lesmateriaal, workshops en onderzoeken. Leerpaden kunnen worden ontworpen met een vaste ordening, of juist met meer vrijheid voor de lerende om zijn volgorde te bepalen.

Competenties en certificeringen

Met het Valamis Learning Experience Platform heb je de mogelijkheid om een competentiematrix voor uw medewerkers op te zetten en te beheren. Tijdelijke of permanente certificeringen kunnen worden gekoppeld aan het voltooien van een of meer leerpaden (compliance). 

Dé Valamis expert in Nederland

Finalist is businesspartner van Valamis, ontwikkelaar van Valamis Learning Expierence Platform en winnaar van de Liferay App Contest 2013. Wij bieden eerstelijnssupport en enterprise ondersteuning in de Benelux. Jouw wensen kunnen wij vertalen naar maatwerk of naar de Valamis roadmap.

Meer weten?