De juiste gegevens uit de juiste apparatuur bij de juiste gebruikers?

Medische apparatuur, meetapparatuur, regelapparatuur en bewakingsapparatuur. Ieder apparaat verzamelt data en registreert gegevens. Maar hoe krijgt u de juiste informatie uit de juiste medische apparatuur. En hoe zorgt u er vervolgens voor dat de juiste data op het juiste moment bij de juiste gebruiker terechtkomt?

Door medische apparatuur met elkaar en de buitenwereld te verbinden, ontstaan nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Denk aan een veilige data-uitwisseling tussen een arts uit het ziekenhuis en een patiënt thuis, een ingebouwde beveiliging die de afstelling van implantaten bewaakt of medische informatie die de behandelaar via zijn smartwatch ontvangt. We helpen zorginstellingen bij het ontsluiten van zorggegevens uit apps en medische apparatuur, het stroomlijnen van de veelheid aan informatie en de integratie met bestaande systemen. Door daarbij gebruik te maken van open, moderne en veilige webtechnologie komen we tot de beste resultaten.

Hoe krijgt u de juiste gegevens bij de juiste gebruikers? Of wilt u eens verder praten over het realtime ontsluiten van zorggegevens? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerd project

  • Ambulancezorg Nederland

    Realtime ontsluiten van zorggegevens voor Ambulancezorg Nederland

    Finalist heeft een berichtenverkeersysteem ontwikkeld: LS-DV. Het systeem zorgt ervoor dat patiënteninformatie vanuit de ambulance naar het ziekenhuis van bestemming wordt verzonden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de integratie van bestaande systemen of het realtime ontsluiten van zorggegevens? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.