Het online contact tussen artsen en patiënten verbeteren?

Een patiëntportaal maakt het artsen en patiënten makkelijk om snel en direct met elkaar te communiceren. Met een patiëntportaal krijgen patiënten zelf de regie over het eigen dossier. Hierdoor kunnen zij direct online een afspraak te maken met een arts of contact opnemen met een specialist. Andersom kunnen artsen en specialisten direct antwoord geven op inhoudelijke vragen van patiënten en cliënten.

Bepaalde processen, zoals het bestellen van herhaalrecepten en medicijnen, lenen zich uitstekend voor een online afhandeling via een patiëntportaal. Wij denken graag met u mee over deze en andere mogelijkheden, net als de inrichting en implementatie ervan. Centraal staat daarin het ontsluiten van patiëntgegevens vanuit diverse medische bronnen, zoals EPD’s en ECD’s. Door gebruik te maken van enterprisewaardige portaaltechieken en gecertificeerde cloud- of on-premise hostingfaciliteiten voldoen we aan strikte beveiligingseisen en bent u verzekerd van de beste en meest veilige oplossing.

Wilt u het online contact tussen artsen en patiënten verbeteren? Of wilt u eens verder praten over de mogelijkheden van een patiëntportaal? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

  • Mirro

    Online screener voor psychische aandoeningen

    Finalist realiseerde voor Stichting Mirro het screenings- en zorgtoewijzingsinstrument. Deze screener ondersteunt zorgprofessionals om mensen waarbij psychische klachten worden vermoed, op efficiënte en gestructureerde wijze naar passend zorg te leiden.
  • MyTomorrows

    Maatwerk zorg applicatie voor myTomorrows

    Het is voor het eerst dat uitvinders van medicijnen, artsen en patiënten bij elkaar worden gebracht in de community van MyTommorows. Hierdoor krijgen uitbehandelde en chronisch zieke patiënten versneld toegang krijgen tot innovatieve medicijnen. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over patiëntportalen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.