Een veilige data-uitwisseling tussen ziekenhuizen en partners?

Goede digitalisering is onmisbaar voor een veilige data-uitwisseling tussen ziekenhuizen en partners. Met behulp van open technieken helpen wij ziekenhuizen, zorginstellingen en andere klanten bij het uitwisselen van data en informatie. Zowel onderling als bij de informatie-uitwisseling met andere zorgverleners, laboratoria en verzekeraars.

Een veilige data-uitwisseling verhoogt de efficiency en effectiviteit van uw zorginstelling. Om een veilige uitwisseling te waarborgen, maken we gebruik van webapplicaties en open technieken die voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen en protocollen, zoals ISO, NEN-certificering en HL7. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste en meest veilige data- en informatie-uitwisseling. Ook helpen wij u graag verder bij het structureren, integreren en samenvoegen van informatie en het toegankelijk, inzichtelijk en interpreteerbaar maken.

De meest veilige data-uitwisseling tussen ziekenhuizen en partners? Of wilt u eens verder praten over de mogelijkheden van open technieken? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

 • Nictiz

  Acuut Zorgportaal voor medische behandel- capaciteit 25 ziekenhuizen

  Met het Acuut Zorgportaal zien SEH- en meldkamermedewerkers in één oogopslag in welk ziekenhuis een patiënt terecht kan. Zo kan de patiënt sneller worden opgenomen en worden levens gered. Er doen al 26 ziekenhuizen en 6 meldkamers mee en dit aantal groeit met de dag.
 • Brocacef

  Corporate zorg website en geïntegreerd portaal

  Brocacef is een groep van ondernemingen die medicijnen, hulpmiddelen en diensten aan de zorgsector en consumenten levert. Finalist heeft in nauwe samenwerking met Brocacef een volledig nieuwe website en een klantenportaal gerealiseerd.
 • 'sHeerenLoo

  Cliëntenportaal Jouw Internet Portaal van 's Heeren Loo

  ’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. ‘s Heeren Loo had de wens om mensen met een verstandelijke beperking gebruik te kunnen laten maken van internettoepassingen in een veilige omgeving, aangepast aan het kunnen van haar cliënten.

Meer informatie?

Wilt u eens verder praten over open technieken, webapplicaties of een veilige informatie-uitwisseling? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.