Meer interactie tussen medewerkers en zorgprofessionals?

Met behulp van online tools, zoals een sociaal intranet met een persoonlijk dashboard, kunnen medewerkers en zorgprofessionals efficiënter, prettiger en beter samenwerken. Slimme koppelingen met zorgspecifieke applicaties, zoals een kwaliteitsboek, zorgen vervolgens voor een snelle en succesvolle implementatie binnen uw instelling.

Online tools om zorgprofessionals en medewerkers met elkaar te verbinden liggen niet voor het oprapen. Graag denken wij met u mee over oplossingen op het gebied van online samenwerking, enterprise content management (ECM), search en identity management. Ook kijken we welke nieuwe tools we kunnen koppelen aan bestaande applicaties, zoals zorgsystemen, EPD’s en kwaliteitssystemen. Voor kennisdeling zijn bijvoorbeeld nieuwe videoplatformen beschikbaar met case studies, uitleg en medische handelingen.

Wilt u de interactie tussen medewerkers en zorgprofessionals verbeteren? Of bent u benieuwd welke oplossingen er voor uw zorginstelling zijn? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

 • Mutsaersstichting

  Social zorg intranet met kwaliteits- omgeving

  Bijzonder aan dit project is de introductie van het online Kwaliteitshandboek. Hiervoor is in Drupal een volwaardig document management systeem (DMS) geïntegreerd.
 • Nictiz

  Acuut Zorgportaal voor medische behandel- capaciteit 25 ziekenhuizen

  Met het Acuut Zorgportaal zien SEH- en meldkamermedewerkers in één oogopslag in welk ziekenhuis een patiënt terecht kan. Zo kan de patiënt sneller worden opgenomen en worden levens gered. Er doen al 26 ziekenhuizen en 6 meldkamers mee en dit aantal groeit met de dag.
 • Brocacef

  Corporate zorg website en geïntegreerd portaal

  Brocacef is een groep van ondernemingen die medicijnen, hulpmiddelen en diensten aan de zorgsector en consumenten levert. Finalist heeft in nauwe samenwerking met Brocacef een volledig nieuwe website en een klantenportaal gerealiseerd.
 • Ambulancezorg Nederland

  Realtime ontsluiten van zorggegevens voor Ambulancezorg Nederland

  Finalist heeft een berichtenverkeersysteem ontwikkeld: LS-DV. Het systeem zorgt ervoor dat patiënteninformatie vanuit de ambulance naar het ziekenhuis van bestemming wordt verzonden.
 • 'sHeerenLoo

  Medewerkers- portaal voor 12.000 medewerkers 's Heeren Loo

  ’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. ‘s Heeren Loo streeft naar gebruiksgemak van bestaande applicaties en de integratie met verschillende applicaties voor haar medewerkers. In het kader daarvan wilde zij haar medewerkers een digitale omgeving bieden, die de werkprocessen ondersteunt. Digitaal samenwerken stond centraal en informatie moest eenvoudig gevonden kunnen worden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over sociaal intranet-omgevingen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.