De band tussen medewerkers en organisaties versterken?

Betrokken medewerkers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Maar hoe betrokken en tevreden zijn uw medewerkers eigenlijk? Wilt u de tevredenheid onder medewerkers vergroten of de band tussen medewerkers onderling versterken? Het begint met een grondige analyse van alle sociale verbanden binnen uw organisatie.

Betrokken medewerkers zijn goud waard. De productiviteit stijgt, de kwaliteit neemt toe en ook de meerwaarde stijgt voor klanten. Waardoor ook de klanttevredenheid en klantloyaliteit stijgt. Nieuwe technologieën bieden veel mogelijkheden om de betrokkenheid onder medewerkers te vergroten. Finalist helpt u graag verder bij het in kaart brengen van alle sociale verbanden en processen binnen uw organisatie. Ook denken wij graag met u mee hoe wij de betrokkenheid en tevredenheid onder uw medewerkers kunnen verbeteren.

Wilt u de band tussen medewerkers en uw organisatie versterken of de tevredenheid onder uw medewerkers vergroten? Of bent u benieuwd welke andere ICT-oplossingen er voor uw organisatie zijn? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

 • Summa College

  Social Intranet voor Summa College (MBO)

  Summa College had een aantal doelstellingen opgesteld waarbij een sociaal intranet noodzakelijk was. Finalist heeft de gebruiker centraal gesteld en het intranet gerealiseerd in Drupal CMS. Het nieuwe intranet bevat mooie functionaliteiten die het sociale karakter onderstrepen.
 • Zuyd Hogeschool

  Digitale Leer- en Werkomgeving voor Zuyd Hogeschool

  Zuyd Hogeschool draagt bij aan de ontwikkeling van professies. Samen met de omgeving ontwikkelen zij nieuwe inzichten en oplossingen voor toekomstige en huidige professionals. Het nieuwe intranet moest dan ook gebruikersvriendelijk én toekomstbestendig zijn.
 • Mutsaersstichting

  Social zorg intranet met kwaliteits- omgeving

  Bijzonder aan dit project is de introductie van het online Kwaliteitshandboek. Hiervoor is in Drupal een volwaardig document management systeem (DMS) geïntegreerd.
 • Marnix Academie

  Digitale Leer- en Werkomgeving voor Marnix Academie

  Onderwijsinstellingen maken voor het ondersteunen van het onderwijsproces massaal gebruik van elektronische leeromgevingen (ELO’s). Zo ook de Marnix Academie.
 • Brocacef

  Corporate zorg website en geïntegreerd portaal

  Brocacef is een groep van ondernemingen die medicijnen, hulpmiddelen en diensten aan de zorgsector en consumenten levert. Finalist heeft in nauwe samenwerking met Brocacef een volledig nieuwe website en een klantenportaal gerealiseerd.
 • 'sHeerenLoo

  Medewerkers- portaal voor 12.000 medewerkers 's Heeren Loo

  ’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. ‘s Heeren Loo streeft naar gebruiksgemak van bestaande applicaties en de integratie met verschillende applicaties voor haar medewerkers. In het kader daarvan wilde zij haar medewerkers een digitale omgeving bieden, die de werkprocessen ondersteunt. Digitaal samenwerken stond centraal en informatie moest eenvoudig gevonden kunnen worden.

Meer informatie?

Wilt u de tevredenheid onder medewerkers vergroten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.