Data realtime beschikbaar maken op meerdere apparaten?

Apparaten die in een netwerk met elkaar verbonden zijn, bieden veel voordelen. Door gebruik te maken van slimme oplossingen kan persoonlijke data realtime op meerdere apparaten tegelijkertijd getoond, opgevraagd en gedeeld worden. Deze oplossingen maken het leven niet alleen makkelijker, maar ook veel persoonlijker.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten met elkaar verbonden. Denk aan een smartphone en een smartwatch. Maar bijvoorbeeld ook aan de slimme thermostaat, een sensor die helpt bij het vinden van een parkeerplek of een verzekering die zich automatisch aanpast aan uw leef- en eetpatronen. Wij hebben veel ervaring met slimme ICT-oplossingen die het leven makkelijker en persoonlijker maken. Graag helpen wij u verder bij het structuren van alle informatie- en datastromen en denken wij met u mee over de mogelijkheden om apparaten met elkaar in verbinding te brengen.

Wilt u persoonlijke data realtime beschikbaar maken op meerdere apparaten? Of bent u benieuwd welke oplossingen er voor uw organisatie zijn? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

 • Nictiz

  Acuut Zorgportaal voor medische behandel- capaciteit 25 ziekenhuizen

  Met het Acuut Zorgportaal zien SEH- en meldkamermedewerkers in één oogopslag in welk ziekenhuis een patiënt terecht kan. Zo kan de patiënt sneller worden opgenomen en worden levens gered. Er doen al 26 ziekenhuizen en 6 meldkamers mee en dit aantal groeit met de dag.
 • Mirro

  Online screener voor psychische aandoeningen

  Finalist realiseerde voor Stichting Mirro het screenings- en zorgtoewijzingsinstrument. Deze screener ondersteunt zorgprofessionals om mensen waarbij psychische klachten worden vermoed, op efficiënte en gestructureerde wijze naar passend zorg te leiden.
 • Spotta

  Self Service Portaal voor Spotta

  De wens van Netwerk VSP was met name om klanten beter te kunnen bedienen. Finalist heeft voor Netwerk VSP het Self Service portaal gerealiseerd. Hiermee hebben klanten de controle in het versturen van huis-aan-huis folders naar geselecteerde gebieden en doelgroepen.
 • Ambulancezorg Nederland

  Realtime ontsluiten van zorggegevens voor Ambulancezorg Nederland

  Finalist heeft een berichtenverkeersysteem ontwikkeld: LS-DV. Het systeem zorgt ervoor dat patiënteninformatie vanuit de ambulance naar het ziekenhuis van bestemming wordt verzonden.

Meer informatie?

Wilt u verder praten over slimme ICT-oplossingen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.