Gebruikers en apparaten beter op elkaar afstemmen?

Tegenwoordig zijn er steeds meer apparaten en machines. En al die apparaten en machines worden bovendien steeds complexer. Ook de bediening ervan wordt steeds complexer. Met behulp van gebruiksvriendelijke interfaces wordt het bedienen van deze apparaten en machines veel makkelijker en efficiënter.

Een Grafische User Interface (GUI) bevordert de interactie tussen gebruikers en apparaten. Een interface maakt data visueel door middel van tekst, widgets, knoppen en grafische elementen. Op deze manier wordt het makkelijker en gebruiksvriendelijker om een apparaat of machine te bedienen. Finalist heeft veel ervaring met gebruiksvriendelijke interfaces, aansturingssoftware en maatwerkapplicaties voor het aansturen van apparaten. Graag denken wij met u mee over de mogelijkheden om de bediening van uw apparaten te vereenvoudigen en te verbeteren.

Wilt u de bediening van uw apparaten vereenvoudigen of verbeteren? Of bent u benieuwd welke ICT-oplossingen er voor uw organisatie zijn? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

 • Moog

  Maatwerk simulatie applicatie voor Moog (specialist in motion control)

  Moog wilde een applicatie die de onderstellen van vliegtuig- en autosimulatoren kan aansturen voor testen en onderhoud. Vanuit deze wens is het Moog Global Simulation GUI project ontstaan. Het belangrijkste van dit project is de gemeenschappelijke realtime user interface. 
 • Fys'Optima

  Narrowcasting voor grootste landelijke keten fysiotherapie in NL

  Fys'Optima was op zoek naar een communicatie-instrument om de communicatie in wachtkamers van de aangesloten fysiotherapiepraktijken te verbeteren. De oplossing moet klanten op een aantrekkelijke manier over relevante onderwerpen informeren.
 • AOCTerra

  Onderwijs Narowcasting voor AOC Terra

  Via de Adtraxion software wordt de communicatie naar studenten, leerkrachten en bezoekers op een eenvoudige wijze door verschillende gebruikers aangestuurd. Men maakt gebruik van diverse afspeellijsten om de verschillende doelgroepen op verschillende locaties te benaderen. Doordat deze eenvoudig in te plannen zijn op gezette dagen en tijden wordt altijd de juiste boodschap op de juiste locatie en moment afgespeeld.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over gebruiksvriendelijke interfaces of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.