Een centraal punt met digitaal lesmateriaal voor docenten?

Digitaal lesmateriaal maakt lesgeven dynamischer en zorgt voor meer interactie in de klas. Maar hoe kom je als docent aan bruikbaar digitaal lesmateriaal? Een open onderwijsplatform waar digitale lesmiddelen vrij beschikbaar en toegankelijk zijn, maakt lesgeven beter, makkelijker en efficiënter.

Digitaal lesmateriaal is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Digitaal lesmateriaal gebruiken in de klas is één, maar een visie op het beheerproces van het lesmateriaal is daarbij net zo belangrijk. Finalist heeft veel ervaring met de ontwikkeling van e-learningomgevingen en het beschikbaar en beheersbaar maken van digitaal leermateriaal. De gebruikersvriendelijkheid en de mogelijkheid om content naar diverse platformen te publiceren, zijn daarbij belangrijke succesfactoren. Wij helpen u graag verder met uw e-learningomgeving en denken graag met u mee over de inzet van digitaal lesmateriaal.

Wilt u digitaal lesmateriaal vrij beschikbaar maken voor docenten? Of bent u benieuwd welke andere ICT-oplossingen er voor uw onderwijsinstelling beschikbaar zijn? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

  • Uitgeverij Dubbelklik

    Onderwijs webapplicatie voor Dubbelklik

    Op dit moment verzorgt Dubbelklik de intersectorale lessen voor ongeveer 35.000 leerlingen in het VMBO. Het LOB dossier is een systeem waarin vragen, opdrachten en documenten rondom de oriëntatie en toekomstige loopbaan van de leerling kunnen worden vastgelegd.
  • Wikiwijs

    Onderwijs Communicatie Platform met grootste aanbod leermiddelen van NL

    Minister Plasterk lanceerde in de vorige kabinetsperiode zijn toekomstvisie op het onderwijs. Met "Wikiwijs" zullen leraren in de toekomst hun eigen lesmateriaal online ontwikkelen en delen met andere scholen.

Meer informatie?

Wilt u eens verder praten over e-learningomgevingen of het beschikbaar stellen van digitaal lesmateriaal? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.