Studenten en docenten samenbrengen?

Digitale leer- en werkomgevingen (dlwo), elektronische leeromgevingen en learning managementsystemen brengen studenten en docenten samen. Een optimale digitale omgeving bevordert de interactie tussen studenten en docenten en draagt bij aan beter onderwijs.

Voor een optimale en succesvolle digitale leer- en werkomgeving is de inbreng van studenten en docenten onmisbaar. Zij weten als geen ander wat een gebruiker nodig heeft. Finalist denkt graag mee over de inzet, inrichting en implementatie van digitale leer- en werkomgevingen. Wij hebben veel ervaring met ICT-oplossingen voor het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van informatie, crossmediale publicaties (web, tablet en mobiel), integratie met andere applicaties en het toegankelijk maken van data.

Wilt u de interactie tussen studenten en docenten verbeteren? Of bent u benieuwd welke andere ICT-oplossingen er voor uw onderwijsinstelling beschikbaar zijn? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

 • Summa College

  Social Intranet voor Summa College (MBO)

  Summa College had een aantal doelstellingen opgesteld waarbij een sociaal intranet noodzakelijk was. Finalist heeft de gebruiker centraal gesteld en het intranet gerealiseerd in Drupal CMS. Het nieuwe intranet bevat mooie functionaliteiten die het sociale karakter onderstrepen.
 • Zuyd Hogeschool

  Digitale Leer- en Werkomgeving voor Zuyd Hogeschool

  Zuyd Hogeschool draagt bij aan de ontwikkeling van professies. Samen met de omgeving ontwikkelen zij nieuwe inzichten en oplossingen voor toekomstige en huidige professionals. Het nieuwe intranet moest dan ook gebruikersvriendelijk én toekomstbestendig zijn.
 • Marnix Academie

  Digitale Leer- en Werkomgeving voor Marnix Academie

  Onderwijsinstellingen maken voor het ondersteunen van het onderwijsproces massaal gebruik van elektronische leeromgevingen (ELO’s). Zo ook de Marnix Academie.

Meer informatie?

Wilt u eens verder praten over digitale leer- en werkomgevingen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.