Opleidingen vergelijken met een studiekiezer?

Als onderwijsinstelling bent u op zoek naar studenten die snel en probleemloos hun studie afronden. Dat begint bij de juiste studiekeuze. Wanneer scholieren en studenten de perfecte opleiding vinden, is de kans op uitval of uitstroom minimaal. Digitale middelen, zoals een online studiekiezer of studievergelijker, kunnen u hierbij helpen.

Goed onderwijs vraagt om voldoende instroom van goede studenten. Maar hoe vindt u deze studenten en hoe zorgt u dat zij een opleiding kiezen bij uw onderwijsinstelling? Finalist heeft veel ervaring met ICT-oplossingen voor het onderwijs, zoals de ontwikkeling en realisatie van een online studiekiezer of online studievergelijker. Met de juiste strategie en de juiste ICT-oplossing kunt u de instroom van goede studenten bevorderen en de uitstroom beperken. Graag helpen wij u hierbij verder en vertellen wij u hoe we dit voor andere mbo-, hbo- en wo-instellingen hebben gedaan.

Wilt u scholieren en studenten de mogelijkheid bieden om opleidingen te vergelijken via een online studiekiezer? Of bent u benieuwd welke andere ICT-oplossingen er voor uw onderwijsinstelling beschikbaar zijn? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten

 • Nuffic

  Informatie- platform met widgets voor Nuffic

  Buitenlandse studenten moeten een ingewikkeld en langdurig proces doorlopen om te kunnen studeren aan een Nederlandse HBO. Finalist heeft hiervoor een platform gerealiseerd wat informatie van verschillende bronnen samenbrengt en middels integratieservices aanbiedt.
 • Universiteit Utrecht

  Bachelorwebsite met studiekiezer voor Universiteit Utrecht

  Op 1 oktober 2013 heeft Marjan Oudeman, voorzitter van het College van Bestuur, de nieuwe UU-website voor bachelorstudiekiezers gelanceerd. Deze site helpt studiekiezers bij het maken van hun studiekeuze en moet net als matching bijdragen aan het verlagen van uitval in het eerste jaar.
 • Scalda

  Corporate onderwijs website en subsites voor Scalda (MBO)

  Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. Vanuit elf kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes-Breda, MBO Dans Goes-Breda en Martitiem en Logistiek College De Ruyter verzorgen zij onderwijs voor verschillende sectoren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over online studievergelijkers of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.