Werken bij Finalist

Kan jij met jouw ervaring en persoonlijkheid een bijdrage leveren aan de mooie oplossingen van Finalist? Werken bij Finalist betekent ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen, maar ook samen met 130 collega's werken in een innovatieve omgeving aan projecten die er echt toe doen. Werk is een groot deel van jouw tijd, daarom willen we jou bij Finalist laten doen waar je goed in bent, en goed in wilt worden!

Ons DNA

De ruimte krijgen om beter te worden, een leuke werkomgeving en aandacht voor jouw leven buiten werk. Wij geloven dat deze elementen jouw en ons succes bepalen.

Leren

Wat is jouw groeipad? Wij willen dat je doelen bereikt en daar trots op bent. Daarom krijg je hier alle kansen om je carrière vorm te geven. Vijf opleidingsdagen per jaar, uitdagende projecten, werken met moderne tools, ervaren collega’s om je heen en regelmatige techsessies.

Lef

Jouw input telt! Binnen Finalist krijg je de ruimte om ideëen in te brengen en dingen uit te proberen, graag zelfs. Fouten maken beschouwen wij als leergeld. Ook fijn om te weten is dat je kunt zeggen wat je vindt en dat je mening wordt gehoord.

Lol

Je werkt hard en moet ook plezier maken. Je zit tenslotte langer op je werk dan thuis op de bank. Op iedere vestiging staat een tafelvoetbal en een flipperkast. Ook organiseren wij BBQ's, borrels en andere leuke bijeenkomsten. Mede hierdoor is het zo leuk om bij Finalist te werken.

Leven

Hier sta jij aan het roer om de balans tussen werk en privé te bewaken. Je kunt zelf je tijd indelen, overuren compenseren, parttime werken, vakantiedagen bijkopen en ook reistijd compensatie krijgen. Onze uitstekende pensioenregeling zorgt er zelfs voor dat je na je carrière lekker kunt leven.

Ontdek onze collega's

 • Danielle
  Ardon
  Softwareontwikkelaar
 • Chris
  Baas
  Projectmanager
 • Jeoffrey
  Bakker
  Softwareontwikkelaar
 • Sofia
  Banana
  Creative/UX Adviseur
 • Ralph
  Bastiaansen
  Softwareontwikkelaar
 • Edwin
  Benneheij
  Softwareontwikkelaar
 • Kristian
  Bettinger
  Softwareontwikkelaar
 • Hans
  Beumer
  Business Development Manager