Werken bij Finalist

Werk is een groot deel van jouw tijd, daarom willen we jou laten doen waar je goed in bent, en goed in wilt worden!

Werken bij Finalist betekent ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen, maar ook samen met 130 collega's werken in een innovatieve omgeving aan projecten die er echt toe doen. Het is belangrijk dat wij, met onze oplossingen, ervoor zorgen dat organisaties beter met belangengroepen gaan samenwerken, zodat onderling begrip en openheid ontstaat. 

Kom jij met jouw ervaring en persoonlijkheid ons helpen om mooie oplossingen te maken?

Wij willen dat jij door middel van slimme ICT oplossingen voor de zorg en onderwijs een bijdrage levert aan het ouder en wijzer worden van mensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cliëntenportaal voor de verstandelijk beperkten van 's Heerenloo, een studentenportaal voor de studenten van de Erasmus Universiteit, een digitaal kwaliteitshandboek voor de medewerkers van Surplus Zorgroep of de corporate website voor de potentiële studenten van de Erasmus Universiteit. Meer mooie oplossingen zien? Bekijk ons portfolio hier!

Nu ben jij erg enthousiast en wil je een Finalister worden. Wat moet je doen?

Zonder sollicitatie weten we niet wie jij bent en wat je kunt. En dat jij in aanmerking wilt komen voor een baan bij Finalist. Het zetten van die eerste stap is dus aan jou: solliciteer! Nadat je via onze website hebt gesolliciteerd, ontvang je binnen één dag een persoonlijke bevestiging per e-mail. Nu zijn wij aan zet. In de eerste stap van het selectieproces bekijkt jouw potentiële leidinggevende met interesse en zorg jouw motiviatie en cv. Zijn jouw cv en motivatie niet overtuigend genoeg, dan moeten we je teleurstellen en ontvang je binnen één week een afwijzing via de e-mail. Als we ‘op het eerste gezicht’ wel de match zien tussen jou en de vacature, dan wordt je binnen één week uitgenodigd om langs te komen. Het eerste gesprek is de kennismaking met jouw potentiële leidinggevende. Als je door bent naar het tweede gesprek wordt er vaak gevraagd of jij een (technische) opdracht kan voorbereiden. Ben je daar doorheen? Dan ontvang jij van ons een arbeidsovereenkomst. En dan is het tekenen en beginnen als Finalister :)

Actuele vacatures

Jboss Developer                                                  
Red Hat Solutions Architect                                 
Java EAI Architect                                               
Senior JBoss Developer                                      
Senior Technical Liferay Consultant                     
Senior Fullstack Java Developer                         
Developer Internship                                          
Stagiair Marketing & Communicatie
Afstudeerder

Ons DNA

De ruimte krijgen om beter te worden, een leuke werkomgeving en aandacht voor jouw leven buiten werk. Wij geloven dat deze elementen jouw en ons succes bepalen.

Leren

Wat is jouw groeipad? Wij willen dat je doelen bereikt en daar trots op bent. Daarom krijg je hier alle kansen om je carrière vorm te geven. Vijf opleidingsdagen per jaar, uitdagende projecten, werken met moderne tools, ervaren collega’s om je heen en regelmatige techsessies.

Lef

Jouw input telt! Binnen Finalist krijg je de ruimte om ideëen in te brengen en dingen uit te proberen, graag zelfs. Fouten maken beschouwen wij als leergeld. Ook fijn om te weten is dat je kunt zeggen wat je vindt en dat je mening wordt gehoord.

Lol

Je werkt hard en moet ook plezier maken. Je zit tenslotte langer op je werk dan thuis op de bank. Op iedere vestiging staat een tafelvoetbal en een flipperkast. Ook organiseren wij BBQ's, borrels en andere leuke bijeenkomsten. Mede hierdoor is het zo leuk om bij Finalist te werken.

Leven

Hier sta jij aan het roer om de balans tussen werk en privé te bewaken. Je kunt zelf je tijd indelen, overuren compenseren, parttime werken, vakantiedagen bijkopen en ook reistijd compensatie krijgen. Onze uitstekende pensioenregeling zorgt er zelfs voor dat je na je carrière lekker kunt leven.