Werken bij Finalist

Op expeditie

Wil je ontdekken wat Java en het exotische Liferay allemaal te bieden heeft of ga je richting Drupal en Hippo? Jouw loopbaan is een reis en wij helpen je jouw bestemming te bereiken. Wij maken dit mogelijk door groeikansen en een rugzak met moderne tools en frameworks. Oh, ook heel belangrijk, plezier!

ZZP'ers reizen mee!

Als ZZP’er werk je het liefst zelfstandig. Je wilt de vrijheid om je eigen opdrachtgevers uit te kunnen kiezen, de inhoud van de opdracht te bepalen en je weet precies hoe jij de klus kunt klaren. Ondernemerschap is niet altijd rooskleurig en soms kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Bijvoorbeeld bij het vinden van een uitdagende opdracht of het ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeltraject.  Finalist helpt ZZP’ers in de breedste zin van het woord en zorgt voor financiële voorspelbaarheid. Van coaching trajecten tot plaatsing bij opdrachtgevers. Laat ons doen waar we goed in zijn, zodat jij kan excelleren. Maak ook gebruik van onze ICT-opdrachten en email jouw CV naar [email protected]

Op kennis-avontuur

Een conferentie is altijd een leuk dagje om er even tussenuit te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. Onze Finalist collega’s doen gretig kennis op tijdens conferenties en zij delen hun kennis graag met collega's in de community. Je kunt ze overal tegenkomen; J-Fall, DrupalJam, Devoxx en andere congressen. Check hieronder de agenda.

Bekijk eerdere expedities!

  • Luchtverkeersleider

    Werken bij de Luchtverkeers- leiding Nederland

    De vorige werkenbij-website was geheel verouderd, zowel qua techniek als qua opzet en uitstraling. De verouderde techniek zorgde ervoor dat veel geïnteresseerden voortijdig afhaakten, omdat het sollicitatieformulier op hun Apple-devices (Flash) en mobiele devices niet werkte. 
  • 'sHeerenLoo

    Cliëntenportaal Jouw Internet Portaal van 's Heeren Loo

    ’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. ‘s Heeren Loo had de wens om mensen met een verstandelijke beperking gebruik te kunnen laten maken van internettoepassingen in een veilige omgeving, aangepast aan het kunnen van haar cliënten.

Ons DNA

De ruimte krijgen om beter te worden, een leuke werkomgeving en aandacht voor jouw leven buiten werk. Wij geloven dat deze elementen jouw en ons succes bepalen.

Leren

Wat is jouw groeipad? Wij willen dat je doelen bereikt en daar trots op bent. Daarom krijg je hier alle kansen om je carrière vorm te geven. Vijf opleidingsdagen per jaar, uitdagende projecten, werken met moderne tools, ervaren collega’s om je heen en regelmatige techsessies.

Lef

Jouw input telt! Binnen Finalist krijg je de ruimte om ideëen in te brengen en dingen uit te proberen, graag zelfs. Fouten maken beschouwen wij als leergeld. Ook fijn om te weten is dat je kunt zeggen wat je vindt en dat je mening wordt gehoord.

Lol

Je werkt hard en moet ook plezier maken. Je zit tenslotte langer op je werk dan thuis op de bank. Op iedere vestiging staat een tafelvoetbal en een flipperkast. Ook organiseren wij BBQ's, borrels en andere leuke bijeenkomsten. Mede hierdoor is het zo leuk om bij Finalist te werken.

Leven

Hier sta jij aan het roer om de balans tussen werk en privé te bewaken. Je kunt zelf je tijd indelen, overuren compenseren, parttime werken, vakantiedagen bijkopen en ook reistijd compensatie krijgen. Onze uitstekende pensioenregeling zorgt er zelfs voor dat je na je carrière lekker kunt leven.