Cliëntportaal

Het digitale cliëntportaal is een beveiligde online omgeving die toegang geeft tot cliënt gerelateerde zorginformatie.

Waarom een cliëntportaal?

Een cliëntportaal maakt het zorgverleners en cliënten makkelijk om snel en direct met elkaar te communiceren. Met een cliëntportaal krijgen cliënten en hun verwanten zelf de regie over het eigen dossier. Hierdoor kunnen zij direct online een afspraak te maken met een arts of contact opnemen met een specialist. Andersom kunnen artsen en specialisten direct antwoord geven op inhoudelijke vragen van cliënten.

Informatie ontsluiten

Bepaalde processen, zoals het bestellen van herhaalrecepten en medicijnen, lenen zich uitstekend voor een online afhandeling via een patiëntportaal. Wij denken graag met je mee over deze en andere mogelijkheden, net als de inrichting en implementatie ervan. Centraal staat daarin het ontsluiten van patiëntgegevens vanuit diverse medische bronnen, zoals EPD’s en ECD’s. 

Wil je het online contact tussen artsen en patiënten verbeteren? Of wil je eens verder praten over de mogelijkheden van een patiëntportaal? Neem gerust contact met ons op.

Cliëntportaal praktijkcases

  • 'sHeerenLoo

    Cliëntenportaal Jouw Internet Portaal van 's Heeren Loo

    ’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. ‘s Heeren Loo had de wens om mensen met een verstandelijke beperking gebruik te kunnen laten maken van internettoepassingen in een veilige omgeving, aangepast aan het kunnen van haar cliënten.

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van het cliëntportaal? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.