Digitaal kwaliteitshandboek

Aantoonbaar betere zorg door doordacht interactief digitaal kwaliteitshandboek.

Waarom een kwaliteitshandboek?

Het kwaliteitshandboek is de plek waar medewerkers alle up-to-date, relevante documenten, werkinstructies en procesbeschrijvingen kunnen raadplegen. De synergie die ontstaat doordat het kwaliteitshandboek onderlinge verbanden tussen informatie, documenten, werkinstructies, procesbeschrijvingen en mensen inzichtelijk maakt zorgt ervoor dat zorg kwalitatief veel beter wordt.

Stimuleren samenwerking en externe informatiebenutting

Het kwaliteitshandboek geeft alle medewerkers ook een podium om binnen de context van de documenten, werkinstructies en procesbeschrijvingen mee te denken, vragen te stellen en ervaringen te delen. Het interactieve karakter van het handboek zorgt ervoor dat medewerkers hun ervaringen met collega’s kunnen delen over de documenten, hun feedback kunnen leveren en de informatie kunnen waarderen.  Externe kwaliteitshandboeken van derden kunnen eenvoudig aangesloten worden door gebruik te maken van de landelijk geldende zorgprotocollen. Deze zijn vanuit het kwaliteitshandboek eveneens doorzoekbaar.

Gebruiksvriendelijk op elk apparaat en elke locatie

Dat het kwaliteitshandboek op prettige en efficiënte manier de documenten, werkinstructies en procesbeschrijvingen ontsluit voor de medewerkers is vanzelfsprekend. Het kwaliteitshandboek is vanaf iedere locatie en via alle verschillende (mobiele) apparaten met internetverbinding optimaal te raadplegen.

Wil je ook kennis borgen en synergie creëren om overal en vanaf elk apparaat voor kwaliteit van zorg te gaan? Ontdek met de demo van het kwaliteitshandboek zelf hoe deze functioneert en voor jouw organisatie toepasbaar is.  ​

Gerelateerde projecten

  • Digitaal kwaliteitshandboek voor Surplus Zorggroep

    Surplus Zorgroep biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn in West- en Midden-Brabant. Surplus had de wens voor een nieuw interactief kwaliteitshandboek. 
  • Mutsaersstichting

    Social zorg intranet met kwaliteits- omgeving

    Bijzonder aan dit project is de introductie van het online Kwaliteitshandboek. Hiervoor is in Drupal een volwaardig document management systeem (DMS) geïntegreerd.

vraag nu de demo aan

Wil je een exclusieve demonstratie van het digitale kwaliteitshandboek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.