Medisch dashboard

Analyseer jouw medische data via één dashboard

Combineer informatiestromen

Slimme apparaten bieden steeds meer mogelijkheden om de gezondheid van patiënten te meten. Maar waarom zou je voor elk apparaat een andere inlog en applicatie gebruiken? Met deze oplossing integreer je jouw medische én technische informatiestromen in één gebruiksvriendelijk dashboard. Daarmee leg je kruisverbanden en maak je diepte-analyses die voorheen niet mogelijk waren.

Ieder specialisme zijn eigen dashboard

Zorgverleners zien een enorme toename aan patiëntinformatie uit hartslag-apps, glucosemeters en andere (zelf)meetapparaten. Zowel in het ziekenhuis als bij mensen thuis. Inloggen op meerdere systemen om de toestand van een patiënt te checken is echter tijdrovend en inefficiënt.

Leg kruisverbanden en maak diepte-analyses

Bloeddruk, temperatuur en alle andere waarden die voor de gebruiker relevant zijn geven we realtime weer in één overzichtelijk dashboard. Dat richten we helemaal in volgens jouw wensen. Het dashboard is responsive en werkt daardoor gebruiksvriendelijk op alle gangbare beeld- schermformaten. Anders dan het elektronisch patiëntendossier (EPD) biedt het dashboard ook de mogelijkheid om kruisverbanden te leggen en diepte-analyses te maken. Zelfs uit apparaten die geen eigen informatievoorziening hebben lees je eenvoudig data uit door een zorgconnector te laten plaatsen.

Wil je ook verschillende medische informatie in één dashboard? Ontdek met de demo van het medische dashboard zelf hoe deze functioneert en voor jouw zorgorganisatie toepasbaar is.  

Medisch dashboard praktijkcases

  • Nictiz

    Acuut Zorgportaal voor medische behandel- capaciteit 25 ziekenhuizen

    Met het Acuut Zorgportaal zien SEH- en meldkamermedewerkers in één oogopslag in welk ziekenhuis een patiënt terecht kan. Zo kan de patiënt sneller worden opgenomen en worden levens gered. Er doen al 26 ziekenhuizen en 6 meldkamers mee en dit aantal groeit met de dag.

vraag nu de demo aan

Wil je een exclusieve demonstratie van het Medisch Dashboard? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.