Recruitmentwebsite

Recruitmentwebsite

Als werkgever moet je gaan voor de beste recruitmentwebsite. Werving en selectie is een vak apart binnen de discipline van Human Resources. Waar de HR medewerker veelal naar binnen kijkt (van onboarding tot uitdiensttreding en alles wat daarmee samenhangt), de recruiter kijkt naar buiten, naar de arbeidsmarkt.

Naar buiten kijken is helaas niet genoeg. Er moet hard gewerkt worden om de juiste kandidaten te lokaliseren, te interesseren en te motiveren om over te stappen van zijn/haar huidige werkgever naar jou. En dat is nog niet zo gemakkelijk.

Een onmisbaar middel voor je arbeidsmarktcommunicatie is al jaren je eigen recruitmentwebsite. Onderwerpen die absoluut moeten worden uitgewerkt op je werken bij site zijn de volgende :

  • Je kernwaarden
  • Je produkten en diensten
  • Werknemers testimonials
  • Waarom moet je bij ons werken
  • Waarom blijven medewerkers hier

Het interesseren van kandidaten om te reageren is het belangrijkste aspect van de recruitmentwebsite. Dat je goed geschreven professionele content met beeldmateriaal (foto en video) moet hebben spreekt voor zich. Waar je echter ook naar moet kijken is de data-kant. Meten is weten. Is je mooie design door te meten? Kan je uit de data goede insights halen om je content en site nog beter te maken? Allemaal vragen waar wij als Finalist je graag bij helpen

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van de recruitmentwebsite? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.