Recruitmentwebsite voor zorgprofessionals

Recruitmentwebsite

De arbeidsmarkt blijft nog wel even krap. Toch wisselen nog steeds veel mensen van baan. Maar hoe vind je zorgprofessionals? Jong zorgtalent zoekt voornamelijk online en wanneer ze via-via in contact komen, laten ze zich overtuigen door een bezoek aan uw werken-bij website. Klassieke kanalen zijn zeer kostbaar en incompleet. Dat geldt zeker voor wervingsbureaus. Zorgprofessionals kunnen overal terecht, dus richten wij ons op de vraag: waarom willen ze bij jou werken? 

Voor nog geen 400 euro per maand kunnen wij een wervende werken-bij website voor u inrichten. Samen met de beste en meest ervaren online recruitment specialist van Nederland kunnen wij uw vacatures publiceren en promoten! Wij helpen bij het vinden van zoveel mogelijk jong talent en bij het uitdragen van uw unieke identiteit. 

Binnen 10 dagen een unieke recruitmentsite, afgestemd op de reis van jouw sollicitanten. Opstartkosten 2.499,- daarna vanaf 399,- per maand.

Visitekaartje voor sollicitanten

Via de Werken-bij site presenteer jij je aan sollicitanten. Er moet hard gewerkt worden om de juiste kandidaten te lokaliseren, te interesseren en te motiveren om over te stappen van zijn/haar huidige werkgever naar jou. En dat is nog niet zo gemakkelijk. Naast extreem goede vindbaarheid van de recruitmentsite zelf is het systeem voorbereid voor automatische doorplaatsingen op de grootste vacaturesites van Nederland. 

Waarom een Recruitment website?

Het uitdragen van de unieke eigenschappen van jouw werkgeverschap. Profilering middels kernwaarden, producten en diensten, en werknemer-testimonials. Overtuigend bewijs waarom potentiële collega’s hier werken en het vooral leuk vinden om te blijven werken, zijn onmisbaar in de huidige arbeidsmarkt. De Werken-bij site sluit deze elementen allemaal op een logische manier aan op de reis die de sollicitant maakt.

Maximaliseer het aantal kandidaten

Het interesseren van kandidaten om te reageren op vacatures is het belangrijkste aspect van de recruitmentsite. Dat je goed geschreven professionele content met beeldmateriaal (foto en video) moet hebben spreekt voor zich. Waar je echter ook naar moet kijken is de data-kant. Meten is weten. Is je site door te meten? Kun je uit de data goede inzichten halen om de content en de site nog beter te maken? Wat werkt wel, wat werkt niet en waarom? Vragen waar wij als Finalist antwoord op kunnen geven en waarbij we je kunnen ondersteunen.

Automatiseer repetitieve handelingen

Tijdrovende en foutgevoelige invoer van vacatureteksten in het CMS, op jobboards en bv een Talent Management Systeem (TMS) is niet meer van deze tijd. Wij streven naar een inrichting waarbij content en informatie van solliciterende kandidaten op een plek automatisch wordt doorgezet naar jobboards en TMS.

Waarom Finalist?

Finalist werkt al sinds 1990 voor zorginstellingen, heeft daardoor een portfolio van meer dan 50 opdrachtgevers en een schat aan domeinkennis binnen de zorg. Niet zo gek dat we hierdoor een zorg recruitmentsite (werken-bij) voordelig aan kunnen bieden.

Eenmalige aanschafkosten: € 2.499,-
Maandelijkse abonnementskosten: vanaf € 399,-

Met onze oplossing ben je verzekerd van:
1.    Aansluiting bij de digitale reis(journey) van de zorgprofessional
2.    Design in lijn met de huisstijl van jouw organisatie
3.    Goede vindbaarheid en doorplaatsing op jobboards
4.    State-of-the art veilig CMS (Drupal)
5.    Live-gang binnen 10 dagen
6.    Transparante en voorspelbare kosten

Aanvullende dienstverlening:
• Content Service
• Dashboarding Service
• Automatiserings Service
• Optimalisatie Service

zullen we starten?

Kom in contact hoe we invulling kunnen geven aan jouw online recruitment. Bel ons op 088 217 0800 of vul je gegevens in zodat collega Samantha Boer of Ewout Lap binnen een halve dag met jou contact opneemt. 

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.