Zorg integratieplatform

Het zorg integratieplatform fungeert als middelpunt door met specifieke zorgconnectoren alle zorgapplicaties afzonderlijk met één koppeling te verbinden.

Waarom een zorg integratieplatform?

Het zorg integratieplatform knoopt, makkelijk gezegd, alle zorgapplicaties aan elkaar. Het integreren wordt actueel als je uit meerdere systemen informatie wilt combineren. Eén op één koppelingen vormen een risico voor monitoring, beheer en onderhoud. Zeker bij een veelvoud aan systemen is het wenselijk het integratieplatform de gegevensuitwisseling tussen softwaresystemen te laten verzorgen. De kern van het integratieplatform is Enterprise Service Bus-technologie waardoor informatievoorziening en -uitwisseling snel, efficiënt en betrouwbaar plaatsvindt.

Zorgverleners en cliënten 

Het integratieplatform koppelt beschikbare informatie aan elkaar en verwerkt deze zodanig dat zorgverleners en cliënten de vereiste informatie snel tot hun beschikking hebben. Door het gebruik van specifieke zorgkoppelingen op basis van landelijk geldende zorgprotocollen is het mogelijk informatie uit vrijwel elk systeem te ontsluiten.

Wil je de zorginformatiestromen van al jouw systemen op professioneel beheersen en schaalbaarbaar maken voor de toekomst? Ontdek met de demo van het zorg integratieplatform zelf hoe deze functioneert en voor jouw organisatie toepasbaar is.  ​

Zorg integratieplatform praktijkcases

  • Ambulancezorg Nederland

    Realtime ontsluiten van zorggegevens voor Ambulancezorg Nederland

    Finalist heeft een berichtenverkeersysteem ontwikkeld: LS-DV. Het systeem zorgt ervoor dat patiënteninformatie vanuit de ambulance naar het ziekenhuis van bestemming wordt verzonden.

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van het zorg integratieplatform? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.