Zorginformatie op locatie

Met dit narrowcasting product informeren we niet alleen patiënten en cliënten, maar ook artsen, specialisten en andere zorgproffesionals met locatie- en tijdgebonden informatie.

Waarom ‘zorginformatie op locatie'?
‘Zorginformatie op locatie’ is het product voor digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, waarmee je relevante informatie op locatie kunt verspreiden via beeldschermen in zorggebouwen. Actuele informatie bij recepties, wachtruimtes en kantines is onmisbaar om grote aantallen personen te informeren.  

Totaalproduct: hardware en software
We leveren de benodigde hardware in de vorm van flatscreens en industriële afspeel computers, ook wel players genoemd, samen met de aansturingssoftware die nodig is om inhoud en boodschappen te publiceren over het netwerk van schermen. Daarnaast verzorgen we een basis voor contentcreatie en styling. Indien gewenst kunnen wij het beheer en de publicatie naar het netwerk van je overnemen. De oplossing kan volledig on-premisses of in de cloud draaien.

Zorginformatie op locatie praktijkcases

  • Fys'Optima

    Narrowcasting voor grootste landelijke keten fysiotherapie in NL

    Fys'Optima was op zoek naar een communicatie-instrument om de communicatie in wachtkamers van de aangesloten fysiotherapiepraktijken te verbeteren. De oplossing moet klanten op een aantrekkelijke manier over relevante onderwerpen informeren.

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van het onderwijsinformatie op locatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.