Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

[COVID-19 Update: Zorg-capaciteit Helpdesk Informatie vind u hier.]

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Weena 690 (15e verdieping)
3012 CN Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • Finalist - Drupal Office 365 O365
  13 januari 2022

  Drupal - Office 365 Connector

  Door de Drupal Office 365 Connector kunnen gebruikers van Drupal websites samenwerken aan documenten, informatie delen via Teams-groepen, chatsessies, mail- en agenda-activiteiten eenvoudig opstarten, lezen en actief volgen.
  Lees meer
 • Finalist - Maatschappelijk relevante IT - 5 grondslagen van optimale gebruikerservaring voor zorg
  4 januari 2022

  5 grondslagen voor een optimale gebruikersbeleving in de zorg.

  Zorg gaat over mensen. Een platform dat geen aansluiting vindt bij mensen, is weggegooid geld. Finalist overbrugt al jaren het gat tussen de ‘business’ en de ‘gebruiker’ en de 5 meest belangrijke elementen delen we graag voor een betere en betaalbare zorg in dit on demand webinar
  Lees meer
 • Finalist - Drupal O365
  23 december 2021

  Persbericht Office365-koppeling voor Drupal

  De drie Nederlandse softwarespecialisten SIMgroep, Finalist en Open Social hebben samen een Office365-koppeling voor het Open Social-platform ontwikkeld. De softwarespecialisten spelen hiermee in op de behoefte van Nederlandse overheden, en stellen zo ook hun kennis, ervaring en techniek wereldwijd beschikbaar aan de Drupal community, de open source software waarop het Open Social-platform gebouwd is.
  Lees meer
 • Finalist - Maatschappelijk relevante IT - Top 10 2021
  23 december 2021

  Video Top 10 2021

  Top 10 2021 volgens Finalist collega's. Fijne feestdagen en een gezond 2022!
  Lees meer
 • Finalist - maatschappelijk Relevante IT - Berichtgeving nav kwetsbaarheid Apache Log4j
  14 december 2021

  Berichtgeving nav kwetsbaarheid Apache Log4j

  Er is afgelopen vrijdag een ernstige kwetsbaarheid gevonden in Apache Log4j. Dit is software die veel gebruikt wordt in webapplicaties en allerlei andere systemen. Finalist wil je informeren dat we de Apache Log4j kwetsbaarheid bij alle klanten hebben gecontroleerd en waar nodig actie hebben ondernomen. 
  Lees meer
 • Finalist - Maatschappelijk relevante IT - Drupal developer
  9 december 2021

  Maatschappelijk bijdragen als Drupal developer?

  Wat als je zou kunnen werken voor een tech gamechanger voor onderwijs, zorg, woningcorporaties en non-profit waarmee je een duidelijke bijdrage levert aan maatschappelijke vraagstukken? Dit is precies wat onze Drupal developers dagelijks doen.
  Lees meer
 • Finalist - Maatschappelijk relevante IT - Open, de normaalste zaak van de wereld.
  2 december 2021

  Open, de normaalste zaak van de wereld.

  Wibo Pollmann: “De normaalste zaak van de wereld. De Finalist cultuur kenmerkt zich als 'open' en dat vinden wij heel normaal. Het is normaal dat we één team zijn met 90 collega’s, hoe verschillend en divers dan ook: cultuur, geaardheid, leeftijd, kennis, ervaring en mening. etc. "
  Lees meer
 • Finalist - Maatschappelijk relevante IT - Advertentie CorporatieGids
  1 december 2021

  Nieuwe editie CorporatieGids

  Nieuwe editie CorporateGids Magazine is uit en natuurlijk mét onze advertentie. Digitaal kennis uitwisselen waardoor iedereen beter geïnformeerd is, is een hot topic voor woningcorporaties etc.
  Lees meer