Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

 

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Weena 690 (16e verdieping)
3012 CN Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • 1 juni 2023

  Drupaljam 2023: Finalist is er (natuurlijk) bij!

  Het is zover! Finalist beleeft vandaag de Drupaljam 2023 en we zijn ontzettend enthousiast om deel uit te maken van dit geweldige event. Met maar liefst 5 inspirerende sprekers betreden we het podium! Drupaljam is dé plek waar de gehele Drupal-community samenkomt.
  Lees meer
 • 11 mei 2023

  Analytics zonder AVG zorgen

  Gegevensbescherming wordt steeds belangrijker voor organisaties die externe analytics-tools gebruiken. Google Analytics krijgt kritiek op gegevensverzameling. Matomo Analytics biedt een AVG-conform alternatief. Zie blogpost van onze collega Robin Kroon https://lnkd.in/ewB8Mn2p.
  Lees meer
 • 4 mei 2023

  Finalist en QuaWonen ontwikkelen samen de IT-visie

  Leuk nieuws! Finalist en QuaWonen slaan de handen ineen om de IT-visie van de woningcorporatie te ontwikkelen en te verbeteren. Natuurlijk hebben we bij de aftrap van het project genoten van een heerlijk gebakje! Dankjewel QuaWonen voor het vertrouwen.
  Lees meer
 • 27 april 2023

  Bij Finalist is de klant het hele jaar koning

  Bij Finalist is de klant het hele jaar koning Wij wensen jou een hele fijne Koningsdag. (Natuurlijk zijn wij vandaag gewoon bereikbaar in geval van spoed)
  Lees meer
 • 20 april 2023

  Alles wat je moet weten over de upgrade naar Drupal 10

  Drupal brengt elke twee jaar een nieuwe versie uit en we hebben goed nieuws: eind 2022 is Drupal 10 verschenen. Maar wat betekent dit voor jou als Drupal 9 gebruiker?
  Lees meer
 • 13 april 2023

  Onze collega Bart in het bestuur van stichting Drupal Nederland

  Geweldig nieuws! Onze eigen Bart Vreugdenhil is toegetreden tot het bestuur van Stichting Drupal Nederland.
  Lees meer
 • 16 maart 2023

  PPP live bij UM

  PPP live bij UM! Onze Personal Profile Pages-tool voor Universiteit Maastricht is nu beschikbaar! Het team heeft hard gewerkt om de Drupal 7 versie van PPP te migreren naar de nieuwste versie. We kijken uit naar gezamenlijke doorontwikkeling!
  Lees meer
 • 9 maart 2023

  Finalist platinum sponsor Stichting Drupal Nederland

  We zijn trots om aan te kondigen dat Finalist, als toegewijd supporter van de Drupal-gemeenschap, de platinum sponsor is geworden van Stichting Drupal Nederland! We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met de stichting en haar leden. #platinumsponsor
  Lees meer