Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

 

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Weena 690 (16e verdieping)
3012 CN Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • 19 januari 2023

  Blog: samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Finalist

  In deze blog, van onze collega Erik Huijs, gaat hij in op de samenwerking tussen de Koninklijke Bibliotheek en Finalist.
  Lees meer
 • finalist-35-jaar
  12 januari 2023

  Finalist bestaat 35 jaar!

  Finalist - Maatschappelijk relevante IT viert feest, want wij bestaan 35 jaar! Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. De 90 hoogopgeleide collega’s werken met passie aan moderne en gebruikersvriendelijke websites, portals, applicatie-integratie en maatwerk applicaties voor meer dan 1.000.000 eindgebruikers in Nederland. Eindgebruikers voor organisaties in de markten #zorg, #woningcorporaties, #onderwijs, #media en #nonprofit, waar een schat aan domeinkennis is opgebouwd.
  Lees meer
 • 22 december 2022

  Fijne kerst en een prachtig 2023!

  Voor al onze klanten waar wij zulke mooie IT projecten mogen doen. Dank voor het vertrouwen in ons. Voor ons prachtige sociale netwerk, dat ons het afgelopen jaar heeft gesteund. Wij wensen jou fijne feestdagen en een prachtig 2023 toe.
  Lees meer
 • 15 december 2022

  Livegang MLC De Ruyter

  Afgelopen maand is de site van MLC De Ruyter live gegaan. Maritiem en Logistiek College De Ruyter, dé opleider voor maritieme en logistieke mbo-opleidingen in Zuidwest-Nederland. MLC De Ruyter is onderdeel van Scalda. 
  Lees meer
 • 25 november 2022

  Liferay: optimale bescherming, zero effort

  Cybercriminaliteit blijft toenemen. Een stijging van 127% ten opzichte van het jaar ervoor is niets vreemds in Nederland. Organisaties zijn door de enorme hoeveelheid data die gegenereerd, verzameld, gedeeld en in de cloud opgeslagen wordt, steeds kwetsbaarder geworden. Zaak dus om gegevens goed te beschermen. Liferay is securebydefault. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd kunnen vertrouwen op de veiligheid van de applicatie. Ook als ze niet omkijken naar de configuratie. Wél veilig, géén extra werk. Scheelt weer tijd en kosten.
  Lees meer
 • 17 november 2022

  14 december 2022: Drupal 10

  Is jouw organisatie voorbereid op de lancering van #drupal10? De verwachte releasedatum is 14 december 2022. Check de blog van onze collega David Bekker en lees hoe jij je kan voorbereiden op de overgang naar Drupal 10: https://lnkd.in/eMcYgi4p
  Lees meer
 • 14 november 2022

  NL Platform live!

  Homepage | NL Platform live! http://NLPlatform.com is de moeder der startpagina's voor iedereen die iéts met Nederland wil en die door middel van inspirerende content naar het juiste loket wordt geleid. Trots op onze klant!
  Lees meer
 • 3 november 2022

  Universiteit Maastricht op bezoek bij Finalist

  Vandaag is Maastricht University op bezoek bij Finalist - Maatschappelijk relevante IT in Maarssen. Een team van 25 professionals werkt samen aan de realisatie van het intranet, personal profile pages en de corporate site.
  Lees meer