Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

 

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Weena 690 (16e verdieping)
3012 CN Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • 21 september 2023

  Wegens succes gezocht!

  Bij Finalist zijn we op zoek naar getalenteerde Java Fullstack Developers, gedreven Freelance Scrum Masters en deskundige Freelance Informatie Adviseurs.
  Lees meer
 • 14 september 2023

  270 (!!) websites live

  Prachtige en ongekende livegang! Dit enorme meertalige Liferay project omvat 270(!!) websites. En Finalist fikst dit dus ‘gewoon’ samen met de klant.
  Lees meer
 • 31 augustus 2023

  CORA besteedt optimalisatie uit aan collega Edwin Versteegt

  Het CORA kernteam besteedt het optimaliseren van het thema applicatiestrategie uit aan collega Edwin Versteegt
  Lees meer
 • 27 juli 2023

  David Bekker spreker op de Drupal Developer Days

  Mooi nieuws! Onze collega David Bekker was een spreker op de Drupal Developer Days in Wenen! Hij presenteerde over het gebruik van MongoDB als database voor Drupal, waarmee entity data op een vernieuwende manier wordt opgeslagen.
  Lees meer
 • 4 juli 2023

  Finalist krijgt een 8,5 van Liferay klanten!

  Onlangs hebben we een KTO uitgevoerd onder onze gewaardeerde Liferay klanten en we zijn erg blij met de resultaten. We hebben een indrukwekkend cijfer behaald van maar liefst een 8.5!
  Lees meer
 • 30 juni 2023

  Drupal op BNR

  Onze collega Bart Vreugdenhil was afgelopen woensdag in de studio van BNR om een radiocommercial op te nemen voor Stichting Drupal Nederland. Ter promotie van Drupal zal vanaf maandag 3 juli de commercial twee weken lang te horen zijn op BNR Nieuwsradio! Gaaf!
  Lees meer
 • 22 juni 2023

  3 weken geleden Drupaljam 2023. Finalist was er (natuurlijk) bij!

  Drie weken geleden beleefden Finalist collega's een onvergetelijke tijd op de Drupaljam! Bedankt aan iedereen die erbij was en heeft bijgedragen aan deze mooie ervaring.
  Lees meer
 • 1 juni 2023

  Drupaljam 2023: Finalist is er (natuurlijk) bij!

  Het is zover! Finalist beleeft vandaag de Drupaljam 2023 en we zijn ontzettend enthousiast om deel uit te maken van dit geweldige event. Met maar liefst 5 inspirerende sprekers betreden we het podium! Drupaljam is dé plek waar de gehele Drupal-community samenkomt.
  Lees meer