Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

[COVID-19 Update: Zorg-capaciteit Helpdesk Informatie vind u hier.]

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Stationsplein 45 A4.205
3013 AK  Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • Wanneer kies je eigenlijk voor maatwerk software? Lees de vijf belangrijkste argumenten in deze nieuwe blog van collega Paula den Boer
  20 april 2021

  "The Big Five" use cases voor maatwerk software [Blog]

  Wanneer kies je eigenlijk voor maatwerk software? Lees de vijf belangrijkste argumenten in deze nieuwe blog van collega Paula den Boer.
  Lees meer
 • Voordat we software ontwikkelen. [video]
  15 april 2021

  Voordat we software ontwikkelen. [Video]

  Voordat we software ontwikkelen, verdiepen we ons in de mensen die het gebruiken. Collega Léanne Kempees verwoordt dit prachtig in deze video.
  Lees meer
 • Informatieanalist gezocht en het geheim van werken bij Finalist [video]
  8 april 2021

  Informatieanalist gezocht en het geheim van werken bij Finalist [video]

  Informatieanalist gezocht! Wegens overweldigend succes zoeken wij een steengoede informatieanalist die de brug slaat tussen klantwensen en technologie.
  Lees meer
 • 4 maart 2021

  ICT-scan voor woningcorporatie Viveste

  ICT-scan voor Woonstichting Viveste "Finalist heeft in korte tijd met ervaren consultants de thermometer in onze ICT-omgeving en -organisatie gestoken."
  Lees meer
 • Finalist Rotterdam verhuist naar Millenniumtoren
  25 februari 2021

  Finalist Rotterdam verhuist naar Millenniumtoren

  Per juni 2021 verhuizen we naar de Millenniumtoren in Rotterdam. Finalist verruilt na meer dan 15 jaar het Groot Handelsgebouw.
  Lees meer
 • Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland
  18 februari 2021

  Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland

  Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland over het systeem waarmee 1.000 medewerkers en 14.000 vrijwilligers werken. Met uitdagingen zoals veranderende landelijke wet- en regelgeving, privacy en gebruikersvriendelijkheid.
  Lees meer
 • Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie.
  11 februari 2021

  Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie

  Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie. Mooie ‘sneak peak’ video! We kijken uit naar 9 - 11 maart 2021.
  Lees meer
 • 9 februari 2021

  Finalist lid van SDG Nederland

  Maatschappelijke relevantie zit in ons Finalist DNA. Wij willen bijdragen aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Wist je dat we deze SDG's integreren in onze visie, missie en strategie, maar ook in processen, projecten en samenwerkingsverbanden?
  Lees meer