Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

[COVID-19 Update: Zorg-capaciteit Helpdesk Informatie vind u hier.]

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Stationsplein 45 A4.205
3013 AK  Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • 9 juni 2021

  "Koppen gaan rollen: geen Wordpress maar een headless CMS"

  "Overheden negeren basale beveiligingsregels", zo luidt de conclusie van een onderzoeksartikel van nieuwsblad Trouw, gepubliceerd op 9 juni 2021. Tientallen websites van onze overheid zijn daardoor kwetsbaar voor aanvallen, waaronder die van het Rijk, maar ook een tiental gemeenten, vijf veiligheidsregio's en vier GGD'en.
  Lees meer
 • Realisatie online platform voor Aedes - Finalist
  20 mei 2021

  Realisatie online platform voor Aedes

  Sinds deze week zijn we gestart met de technische realisatie van het online platform voor Aedes vereniging van woningcorporaties! We zijn vereerd om samen te werken met Aedes.
  Lees meer
 • Hoe ICT de zorg kan ontzorgen? [Blog] - Finalist
  12 mei 2021

  Hoe ICT de zorg kan ontzorgen? [Blog]

  12 mei: Dag van de Zorg “Als we nu eens met z’n allen de zorg ontzorgen. Dan kan de zorg weer zorgen.” Blog door collega Samantha Boer.
  Lees meer
 • Finalist en TAF slaan handen ineen
  6 mei 2021

  Finalist en TAF slaan handen ineen

  Finalist en TAF Verzekeringen gaan de komende drie maanden samenwerken! Wij zijn als Finalist erg blij met TAF: een organisatie die dezelfde waarden en werkmentaliteit deelt.
  Lees meer
 • Vierde rij op jaar in Emerce Top 100
  29 april 2021

  Vierde jaar op rij in Emerce Top 100

  Volgens Emerce behoort Finalist ook dit jaar weer tot de top 100 beste e-busines bedrijven van Nederland. In de beoordeling van de 16e editie van de Emerce 100 heeft de ICT-dienstverlener uit Rotterdam en Maarssen dit jaar 4,5 ster mogen ontvangen in de categorie ‘Digital Agency Full-service Middelgroot’.
  Lees meer
 • Wanneer kies je eigenlijk voor maatwerk software? Lees de vijf belangrijkste argumenten in deze nieuwe blog van collega Paula den Boer
  20 april 2021

  "The Big Five" use cases voor maatwerk software [Blog]

  Wanneer kies je eigenlijk voor maatwerk software? Lees de vijf belangrijkste argumenten in deze nieuwe blog van collega Paula den Boer.
  Lees meer
 • Voordat we software ontwikkelen. [video]
  15 april 2021

  Voordat we software ontwikkelen. [Video]

  Voordat we software ontwikkelen, verdiepen we ons in de mensen die het gebruiken. Collega Léanne Kempees verwoordt dit prachtig in deze video.
  Lees meer
 • Informatieanalist gezocht en het geheim van werken bij Finalist [video]
  8 april 2021

  Informatieanalist gezocht en het geheim van werken bij Finalist [video]

  Informatieanalist gezocht! Wegens overweldigend succes zoeken wij een steengoede informatieanalist die de brug slaat tussen klantwensen en technologie.
  Lees meer