Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

[COVID-19 Update: Zorg-capaciteit Helpdesk Informatie vind u hier.]

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Weena 690 (15e verdieping)
3012 CN Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • 2 september 2021

  8ste jaar op rij sponsor van Drupaljam

  8ste jaar op rij sponsor van Drupaljam. Fijn om met deze hybride opzet op 5 en 6 oktober met liefhebbers op het grootste Drupal event van Nederland bij elkaar te zijn.
  Lees meer
 • Verhuisd. Olympisch kampioene Inge De Bruijn leidt je rond.
  5 augustus 2021

  Verhuisd. Olympisch kampioene Inge De Bruijn leidt je rond.

  Finalist is verhuisd! Viervoudig Olympisch kampioene Inge De Bruijn leidt je rond op onze nieuwe stek op de 15e verdieping in 360° film / VR.
  Lees meer
 • Software kiezen is net als een auto kopen. Finalist.
  22 juli 2021

  Software kiezen is net als een auto kopen. [blog]

  Software kiezen is net als een auto kopen. Behulpzame blog door collega Martin van Amersfoorth. Hij zet de mogelijkheden op een rij middels dit simpele voorbeeld. Regelmatig geven we onafhankelijk advies over softwareontwikkeling zodat opdrachtgevers zelf evenwichtige keuzes kunnen maken.
  Lees meer
 • Finalist wint aanbesteding van onderdeel Rijksoverheid voor digitale oplossingen
  15 juli 2021

  Finalist wint aanbesteding Rijksoverheid

  Finalist wint aanbesteding van onderdeel Rijksoverheid voor digitale oplossingen met een verwachte omzet van € 4 mln. verdeeld over 4 jaar. Aanbestedingen voor IT in de publieke sector, voor onder andere ministeries en koepelorganisaties, zijn tegenwoordig bijzonder complex.
  Lees meer
 • Website Dianet live - Finalist
  8 juli 2021

  Website dianet live

  Website Dianet live! In 2015 zijn Finalist en Dianet | Thuis in dialysezorg de samenwerking aangegaan en hebben we de corporate website voor Dianet gerealiseerd.
  Lees meer
 • Finalist - onze missie
  1 juli 2021

  Finalist missie in video

  Iedere dag staan we op om mensen te verbinden door internettechnologie en -diensten op belangrijke levensmomenten. Van jong tot oud: heel veel mensen in NL hebben baat bij de software, portalen, websites en integraties
  Lees meer
 • Finalist - Hoe worden woningcorporaties door IT toekomstbehendig?
  24 juni 2021

  Hoe worden woningcorporaties door IT toekomstbehendig?

  Hoe worden woningcorporaties door IT toekomstbehendig? Collega Loutfi Ghattas legt in deze video het onderscheidende vermogen uit van Finalist voor woningcorporaties.
  Lees meer
 • 9 juni 2021

  "Koppen gaan rollen: geen Wordpress maar een headless CMS"

  "Overheden negeren basale beveiligingsregels", zo luidt de conclusie van een onderzoeksartikel van nieuwsblad Trouw, gepubliceerd op 9 juni 2021. Tientallen websites van onze overheid zijn daardoor kwetsbaar voor aanvallen, waaronder die van het Rijk, maar ook een tiental gemeenten, vijf veiligheidsregio's en vier GGD'en.
  Lees meer