Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

[COVID-19 Update: Zorg-capaciteit Helpdesk Informatie vind u hier.]

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Weena 690 (15e verdieping)
3012 CN Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • Finalist - Samenwerking met Corporatiegids - Woningcorporaties - een feit
  25 november 2021

  Samenwerking met CorporatieGids een feit

  Samenwerking met Corporatiegids een feit! Finalist maakt het verschil voor woningcorporaties middels moderne websites, portals, applicatie-integratie en architectuuradvies.
  Lees meer
 • Finalist Foppe Flokstra Leanne Kempees
  18 november 2021

  Welkom nieuwe collega Foppe Flokstra

  Warm welkom bij Finalist! Nieuwe collega Foppe Flokstra ontvangt felicitaties van Léanne Kempees. “Mijn keuze voor Finalist heeft puur te maken met een onderbuikgevoel.
  Lees meer
 • Finalist - Week van de internationale student
  17 november 2021

  Week van de internationale student.

  Week of the International Student! Nuffic organiseert in NL de Week van de Internationale Student, waarin het belang van een internationale ervaring voor zowel Nederlandse als internationale studenten centraal staat.
  Lees meer
 • Finalist - Duurzaam Maatschappelijk - 201 bomen
  11 november 2021

  Inmiddels 201 bomen geplant!

  201 bomen zijn er de afgelopen 24 maanden geplant in plaats van de gebruikelijke taart bij livegangen van websites, portalen, integraties en applicaties. Veel leuker en nuttiger voor onze aardbol!
  Lees meer
 • Finalist - Aedes website (vereniging voor woningcorporaties) live
  9 november 2021

  Aedes website live!

  LIVE Finalist feliciteert Aedes vereniging van woningcorporaties met de nieuwe website. En natuurlijk ook de felicitaties aan alle woningcorporaties!
  Lees meer
 • SDG Nederland Action days Finalist
  24 september 2021

  Finalist steunt Sustainable Development Goals Action Days 2021

  Finalist laat de Sustainable Development Goals vlag op kantoor in Rotterdam wapperen vandaag! Duurzame ontwikkelingsdoelen verwerken we namelijk in onze organisatiestrategie.
  Lees meer
 • Collega Carla over onze cultuur en samenwerken
  23 september 2021

  Collega Carla over onze cultuur en samenwerken

  Trots op onze collega Carla Hoogerwerf voor haar waardevolle bijdrage aan Nederlands meest gerenommeerde bank. Als projectleider ondersteunt zij de bank bij het overzichtelijk maken en logisch indelen van het werk.
  Lees meer
 • 2 september 2021

  8ste jaar op rij sponsor van Drupaljam

  8ste jaar op rij sponsor van Drupaljam. Fijn om met deze hybride opzet op 5 en 6 oktober met liefhebbers op het grootste Drupal event van Nederland bij elkaar te zijn.
  Lees meer