Contactinformatie

Finalist                                      088 217 08 00
Postbus 1354                           [email protected]   
3000 BJ  Rotterdam

Bel ons via het algemene telefoonnummer 088 217 08 00. Opdrachtgevers met een beheerovereenkomst bereiken onze beheer- en servicedesk op werkdagen direct via 088 217 09 11. Routebeschrijvingen van onze vestigingen vind je onderaan deze pagina.

 

Waar kunnen we mee helpen?

Locaties

FinalistMaarssen

Maarssen

Safariweg 73 -74
3605 MA Maarssen

Rotterdam

Weena 690 (16e verdieping)
3012 CN Rotterdam

Onze missie

De juiste informatie op belangrijke levensmomenten.

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Actueel

 • 25 november 2022

  Liferay: optimale bescherming, zero effort

  Cybercriminaliteit blijft toenemen. Een stijging van 127% ten opzichte van het jaar ervoor is niets vreemds in Nederland. Organisaties zijn door de enorme hoeveelheid data die gegenereerd, verzameld, gedeeld en in de cloud opgeslagen wordt, steeds kwetsbaarder geworden. Zaak dus om gegevens goed te beschermen. Liferay is securebydefault. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd kunnen vertrouwen op de veiligheid van de applicatie. Ook als ze niet omkijken naar de configuratie. Wél veilig, géén extra werk. Scheelt weer tijd en kosten.
  Lees meer
 • 17 november 2022

  14 december 2022: Drupal 10

  Is jouw organisatie voorbereid op de lancering van #drupal10? De verwachte releasedatum is 14 december 2022. Check de blog van onze collega David Bekker en lees hoe jij je kan voorbereiden op de overgang naar Drupal 10: https://lnkd.in/eMcYgi4p
  Lees meer
 • 14 november 2022

  NL Platform live!

  Homepage | NL Platform live! http://NLPlatform.com is de moeder der startpagina's voor iedereen die iéts met Nederland wil en die door middel van inspirerende content naar het juiste loket wordt geleid. Trots op onze klant!
  Lees meer
 • 3 november 2022

  Universiteit Maastricht op bezoek bij Finalist

  Vandaag is Maastricht University op bezoek bij Finalist - Maatschappelijk relevante IT in Maarssen. Een team van 25 professionals werkt samen aan de realisatie van het intranet, personal profile pages en de corporate site.
  Lees meer
 • 28 oktober 2022

  Finalist bij de Liferay partner summit

  Deze week was Finalist - Maatschappelijk relevante IT aanwezig op de Liferay EMEA Partner summit, dit keer in de prachtige stad Madrid. De EMEA partner summit is dé plek waar Liferay partners uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij elkaar komen om ideeën en ervaringen uit te wisselen.
  Lees meer
 • 20 oktober 2022

  Op zoek naar.....

  Finalist is op zoek naar jou! Check https://www.werkenbijfinalist.nl
  Lees meer
 • 13 oktober 2022

  Thumbs up!

  Finalist - Maatschappelijk relevante IT groeit hard. Veel nieuwe klanten hebben we dit jaar mogen verwelkomen en met klanten bouwen we aan langetermijn relaties (onze 'oudste' klant is 34 jaar bij ons). Dat verdient een thumbs up! #website #portals #integratie #maatwerk
  Lees meer
 • 6 oktober 2022

  O365 Connector genomineerd voor Splash Award!

  De Microsoft Office 365 connector van SIMgroep Hubspot, Open Social en Finalist - Maatschappelijk relevante IT is genomineerd voor een Splash Award.
  Lees meer