Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Over ons

Finalist ontwerpt, ontwikkelt en beheert digitale toepassingen voor organisaties met een maatschappelijk doel.

Focus op waarde

Op maat gemaakte websites, portals, apps en samenwerkomgevingen. Dit zijn enkele voorbeelden van wat wij ontwerpen en ontwikkkelen. Van concept tot realisatie nemen we het hele proces op ons, inclusief onderhoud en verdere optimalisatie

Onze kracht ligt in het vinden van eenvoudige oplossingen voor complexe uitdagingen, waardoor onze producten toegankelijk zijn voor iedereen. Elke dag streven we ernaar waarde toe te voegen aan het leven van mensen.

Samen kunnen we het

Onze aanpak is pragmatisch. Alles wat onze medewerkers doen draagt bij aan jouw doelen. 

Hierbij werken ze als één team met je samen. Ze luisteren naar wat je wil bereiken en verplaatsen zich in jouw doelgroepen en doelen. Vervolgens vertalen zij dit naar een strategie en ontwerpen en bouwen precies wat jij nodig hebt.

Toewijding

Finalist neemt complete projecten op zich of werkt als verlengstuk van jouw team. Eén ding is altijd hetzelfde: onze medewerkers werken niet voor je, maar met je!

Zij vertrouwen op jouw kennis en sluiten hierop aan. Samenwerken betekent ook kritisch zijn wanneer dat nodig is. En omdenken waar dat kan. Uit ervaring weten wij dat je zo het beste resultaat behaalt.

Toegankelijk

Samen ontwerpen en bouwen wij gebruiksvriendelijke en toegankelijke apps en websites voor je doelgroep. Van strategie tot en met implementatie. We werken met open source oplossingen en open standaarden.

Bekijk alle cases

"Onze experts zijn stuk voor stuk bevlogen en communicatieve mensen die heel goed weten wat ze doen. En we leveren. Altijd."
Wibo Pollmann
Wibo Pollmann
CEO - Finalist

35 jaar

Wist je dat Finalist al meer dan 35 jaar bestaat? Met onze allereerste klant werken we nog altijd samen! We gaan dan ook voor langetermijn partnerschap en toegevoegde waarde.

Neem contact op voor meer informatie. Of gewoon om kennis te maken en te bekijken of we samen jouw online doelen kunnen realiseren.

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op