Actueel

Alle actualiteiten zoals nieuws en evenementen van Finalist op één pagina. Blijf op de hoogte via onze social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuws

 • Finalist - Drupal Office 365 O365
  13 januari 2022

  Drupal - Office 365 Connector

  Door de Drupal Office 365 Connector kunnen gebruikers van Drupal websites samenwerken aan documenten, informatie delen via Teams-groepen, chatsessies, mail- en agenda-activiteiten eenvoudig opstarten, lezen en actief volgen.
  Lees meer
 • Finalist - Maatschappelijk relevante IT - 5 grondslagen van optimale gebruikerservaring voor zorg
  4 januari 2022

  5 grondslagen voor een optimale gebruikersbeleving in de zorg.

  Zorg gaat over mensen. Een platform dat geen aansluiting vindt bij mensen, is weggegooid geld. Finalist overbrugt al jaren het gat tussen de ‘business’ en de ‘gebruiker’ en de 5 meest belangrijke elementen delen we graag voor een betere en betaalbare zorg in dit on demand webinar
  Lees meer
 • Finalist - Drupal O365
  23 december 2021

  Persbericht Office365-koppeling voor Drupal

  De drie Nederlandse softwarespecialisten SIMgroep, Finalist en Open Social hebben samen een Office365-koppeling voor het Open Social-platform ontwikkeld. De softwarespecialisten spelen hiermee in op de behoefte van Nederlandse overheden, en stellen zo ook hun kennis, ervaring en techniek wereldwijd beschikbaar aan de Drupal community, de open source software waarop het Open Social-platform gebouwd is.
  Lees meer
 • Finalist - Maatschappelijk relevante IT - Top 10 2021
  23 december 2021

  Video Top 10 2021

  Top 10 2021 volgens Finalist collega's. Fijne feestdagen en een gezond 2022!
  Lees meer

Agenda

 • 28 feb

  5 grondslagen van een optimale gebruikersbeleving in de zorg

  Hoor in dit 30 minuten durende webinar alles over de 5 belangrijkste elementen voor optimale gebruikerservaring bij softwaretrajecten voor zorg.
  Lees meer

Op de hoogte blijven?

Wil je in de toekomst meer nieuws van Finalist ontvangen en op de hoogte blijven? De Finalist nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verstuurd. Incidenteel kan je nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Meldt je hier aan voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Finalist!

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.