Actueel

Alle actualiteiten zoals nieuws en evenementen van Finalist op één pagina. Blijf op de hoogte via onze social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuws

 • Klanttevredenheidsonderzoek2017
  12 januari 2018

  Onze klanten zijn tevreden!

  Met trots presenteren wij de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek dat eind 2017 is gehouden onder onze bestaande klanten. Hoe beoordelen zij de presentaties van Finalist?
  Lees meer
 • Privacy
  19 december 2017

  De nieuwe privacywet AVG

  We leven in een digitaal tijdperk waarin veel persoonsgegevens worden opgeslagen in de cloud. De wet die bescherming gaat geven tegen gevoelige data is herzien en gaat binnenkort van kracht.
  Lees meer
 • 15 december 2017

  Finalist en de eFinance-markt

  Op 30 november j.l. stond de 6e editie van het eFinancials in de agenda. Dit congres wordt georganiseerd door Emerce en deze keer stond het Dutch FinTech Landscape centraal.
  Lees meer
 • 14 december 2017

  Getalenteerde vrouwelijke Java ontwikkelaar.

  Vaak wordt er gedacht dat er binnen de I(C)T een mannencultuur heerst, maar er zijn wel degelijk getalenteerde vrouwen werkzaam binnen de I(C)T-wereld. Linda van der Pal bijvoorbeeld.
  Lees meer

Agenda

 • 26 jan

  ICT & Health Conference

  De kick-off van het nieuwe jaar en het moment voor duiding waarbij de implementatie van technologische ontwikkelingen en zorginnovaties centraal staat.
  Lees meer
 • 05 apr

  Drupaljam 2018

  Een inspirerende dag waar programmeurs, bureaus en de business bij elkaar komen om kennis te delen en bij te praten.
  Lees meer

Op de hoogte blijven?

Wil je in de toekomst meer nieuws van Finalist ontvangen en op de hoogte blijven? De Finalist nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verstuurd. Incidenteel kan je nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Meldt je hier aan voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Finalist!