Actueel

Alle actualiteiten zoals nieuws en evenementen van Finalist op één pagina. Blijf op de hoogte via onze social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuws

 • 25 juni 2020

  Uitzending FamiliePortaal on demand beschikbaar

  Live uitzending over het FamiliePortaal voor VVT is nu on demand beschikbaar.
  Lees meer
 • 25 juni 2020

  [Blog] Drupal 7 support verlengd, toch slim om nu te upgraden

  Op Drupal.org is op 24 juni aangekondigd dat Drupal 7 een jaar langer wordt ondersteund, tot november 2022, als gevolg van COVID-19. Is het nu slim om langer op Drupal 7 te blijven, of blijft het advies: upgraden naar Drupal 9?
  Lees meer
 • 18 juni 2020

  Referentiecase Brancheorganisatie website voor Cumela

  Referentiecase over dé digitale ontmoetingsplek van brancheorganisatie Cumela voor belangenbehartiging van haar leden en meer (advies, kennisdeling, informatie, evenementen), is nu beschikbaar.
  Lees meer
 • 11 juni 2020

  "Last call: Hoogste tijd om te upgraden van Liferay 6.2 naar Liferay DXP" [Blog]

  "Last call: Hoogste tijd om te upgraden van Liferay 6.2 naar Liferay DXP" [Blog] door Finalist solution principal Geert van der Ploeg
  Lees meer

Op de hoogte blijven?

Wil je in de toekomst meer nieuws van Finalist ontvangen en op de hoogte blijven? De Finalist nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verstuurd. Incidenteel kan je nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Meldt je hier aan voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Finalist!

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.