Actueel

Alle actualiteiten zoals nieuws en evenementen van Finalist op één pagina. Blijf op de hoogte via onze social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuws

 • Software kiezen is net als een auto kopen. Finalist.
  22 juli 2021

  Software kiezen is net als een auto kopen. [blog]

  Software kiezen is net als een auto kopen. Behulpzame blog door collega Martin van Amersfoorth. Hij zet de mogelijkheden op een rij middels dit simpele voorbeeld. Regelmatig geven we onafhankelijk advies over softwareontwikkeling zodat opdrachtgevers zelf evenwichtige keuzes kunnen maken.
  Lees meer
 • Finalist wint aanbesteding van onderdeel Rijksoverheid voor digitale oplossingen
  15 juli 2021

  Finalist wint aanbesteding Rijksoverheid

  Finalist wint aanbesteding van onderdeel Rijksoverheid voor digitale oplossingen met een verwachte omzet van € 4 mln. verdeeld over 4 jaar. Aanbestedingen voor IT in de publieke sector, voor onder andere ministeries en koepelorganisaties, zijn tegenwoordig bijzonder complex.
  Lees meer
 • Website Dianet live - Finalist
  8 juli 2021

  Website dianet live

  Website Dianet live! In 2015 zijn Finalist en Dianet | Thuis in dialysezorg de samenwerking aangegaan en hebben we de corporate website voor Dianet gerealiseerd.
  Lees meer
 • Finalist - onze missie
  1 juli 2021

  Finalist missie in video

  Iedere dag staan we op om mensen te verbinden door internettechnologie en -diensten op belangrijke levensmomenten. Van jong tot oud: heel veel mensen in NL hebben baat bij de software, portalen, websites en integraties
  Lees meer

Op de hoogte blijven?

Wil je in de toekomst meer nieuws van Finalist ontvangen en op de hoogte blijven? De Finalist nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verstuurd. Incidenteel kan je nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Meldt je hier aan voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Finalist!

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.