Actueel

Alle actualiteiten zoals nieuws en evenementen van Finalist op één pagina. Blijf op de hoogte via onze social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuws

 • Finalist Rotterdam verhuist naar Millenniumtoren
  25 februari 2021

  Finalist Rotterdam verhuist naar Millenniumtoren

  Per juni 2021 verhuizen we naar de Millenniumtoren in Rotterdam. Finalist verruilt na meer dan 15 jaar het Groot Handelsgebouw.
  Lees meer
 • Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland
  18 februari 2021

  Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland

  Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland over het systeem waarmee 1.000 medewerkers en 14.000 vrijwilligers werken. Met uitdagingen zoals veranderende landelijke wet- en regelgeving, privacy en gebruikersvriendelijkheid.
  Lees meer
 • Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie.
  11 februari 2021

  Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie

  Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie. Mooie ‘sneak peak’ video! We kijken uit naar 9 - 11 maart 2021.
  Lees meer
 • 9 februari 2021

  Finalist lid van SDG Nederland

  Maatschappelijke relevantie zit in ons Finalist DNA. Wij willen bijdragen aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Wist je dat we deze SDG's integreren in onze visie, missie en strategie, maar ook in processen, projecten en samenwerkingsverbanden?
  Lees meer

Op de hoogte blijven?

Wil je in de toekomst meer nieuws van Finalist ontvangen en op de hoogte blijven? De Finalist nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verstuurd. Incidenteel kan je nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Meldt je hier aan voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Finalist!

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.