Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Website/software beheer: verzekerde kwaliteit en doorlopende ondersteuning

Beheer & continuïteit
Webontwikkeling & contentmanagement

Een proactief serviceteam

Wanneer jouw website of applicatie net in gebruik is genomen kan het zijn dat de gebruikers vragen hebben of onvolkomenheden constateren. Ook voortschrijdend inzicht kan vragen om kleine aanpassingen en verbeteringen in de tijd. Verleng de levensduur van jouw product via professioneel beheer in de vorm van technisch applicatie-, probleem-, incident- en wijzigingsbeheer én een proactief serviceteam.

Interessant? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek of lees hieronder verder.

Waarom website/software beheer?

Website- en softwarebeheer is van cruciaal belang voor het succesvol functioneren van online platforms en softwaretoepassingen. Dit proces waarborgt de veiligheid door regelmatige updates en patches, optimaliseert prestaties voor een betere gebruikerservaring en zorgt voor compatibiliteit met nieuwe technologieën. 

Daarnaast omvat beheer het waarborgen van databack-ups, herstelplannen en schaalbaarheid om te kunnen groeien met de vraag. Door kostenbeheer, analyse en rapportage draagt goed beheer bij aan efficiëntie en het nemen van geïnformeerde beslissingen. Het handhaven van wettelijke normen en voorschriften maakt ook deel uit van effectief beheer, waardoor een stabiele, veilige en goed presterende online aanwezigheid wordt gewaarborgd en het succes van jouw onderneming wordt bevorderd.

Waarom Finalist?

Bij software beheer en onderhoud stemmen we in overleg een bruikbare en heldere Service Level Agreement (SLA) af. Daarnaast bieden wij jou aan een beheerbudget af te nemen voor het preventief en adaptief onderhoud. Met deze diensten en onze standaard gegarandeerde responstijden ben je verzekerd van een snelle (re)actie bij calamiteiten. Naast onderhoud en beheer verzorgen wij bovendien trainingen voor gebruikers of inwerkprogramma’s voor jouw nieuwe collega’s.

Contactpersoon:

Robin Kroon / Customer succes manager
Robin Kroon

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op