Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Liferay DXP: creëer gepersonaliseerde digitale ervaringen

Contentmanagement
Consultancy

Meer dan een sterke technische basis

Liferay biedt het meest flexibele, schaalbare, toegankelijke en veilige cloudplatform om snel op maat digitale oplossingen te bouwen, lanceren en beheren.

Liferay DXP biedt de sterke technische basis die nodig is om aangepaste digitale oplossingen te creëren en te personaliseren voor een heel ecosysteem van gebruikers. Door gebruikers de tools te bieden die ze nodig hebben, inclusief native commerce- en analysemogelijkheden, maakt Liferay DXP het eenvoudig om gebruikers, systemen en gegevens gedurende het hele klanttraject met elkaar te verbinden. 

Finalist: dé Liferay expert in Nederland
Toonaangevende organisaties van over de hele wereld zetten Liferay in. Het Liferay platform is state-of-the-art en staat jaar na jaar in het Magic Quadrant van Gartner, in 2019 zelfs als 'leader'. Finalist is de grootste implementatiepartner van Liferay in Nederland met jarenlange ervaring met het platform en een team van ontwikkelaars die werken aan het realiseren van portals, hosting, support, audits en consultancy.

Nu al interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek of lees verder waarom voor Liferay DXP kiezen een keuze is waar je geen spijt van zult krijgen.

Waarom Liferay?

Kies voor Liferay DXP, dé marktleider en 'Leader' in het Gartner Magic Quadrant voor Digital Experience Platforms. Met meer dan 5 miljoen downloads en 500.000 wereldwijde installaties is het platform bewezen eenvoudig in gebruik. 

Van uitgebreide standaardfunctionaliteit tot 300+ plug-ins, Liferay DXP biedt veelzijdigheid en flexibiliteit voor diverse behoeften, inclusief naadloze integratie met systemen

En je hebt geen vendor lock-in dankzij het open-source karakter. Liferay DXP is gebaseerd op open standaarden en staat garant voor krachtige prestaties en samenwerkingsmogelijkheden, gesteund door jarenlange expertise.

Waarom Finalist?

Als je ervoor kiest om met Liferay DXP aan de slag te gaan, is Finalist de ideale partner om je te begeleiden op je reis. Als Liferay Gold Partner beschikt Finalist over een schat aan expertise en ervaring op het gebied van het implementeren en beheren van Liferay in zowel nieuwe als bestaande infrastructuren. Met onze diepgaande kennis en bewezen trackrecord in het veld, kun je vertrouwen op Finalist om je te ondersteunen bij het optimaal benutten van Liferay DXP.

Ervaar het zelf

Jouw complexe uitdagingen samen oplossen?

Plan vandaag nog een demonstratie in!

Contactpersoon:

Richard Kemp / Account director
Richard

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op