Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Maatwerk software: eenvoudig inspelen op veranderingen, sneller innoveren

Consultancy & IT
Maatwerk software

Naadloze integraties

Via maatwerk software bieden wij jouw organisatie de mogelijkheid om specifiek aan de behoeften en processen te voldoen, wat efficiëntie zal verhogen en bedrijfsresultaten optimaliseert. Omdat het naadloos kan worden geïntegreerd zijn maatwerkoplossingen op de lange termijn vaak duurzamer en kosteneffectiever in vergelijking met standaardsoftware.

Maatwerk software betekent geen monolitisch softwarepakket, maar losgekoppelde componenten op basis van Java en React. 

Interessant? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek of lees hieronder verder.

Waarom maatwerk software?

Voordelen van modulair maatwerk software voor jouw org zijn:

  • Beschikbare modules zorgen voor een vliegende start in ieder project. Zo komen we snel tot resultaat en innovatie.
  • Reductie in kosten omdat niet vanaf 0 begonnen hoeft te worden.
  • Laag risico op uitloop in ontwikkeling in tijd en geld omdat de modules al helemaal doorgetest zijn.
  • Makkelijk aan te passen aan veranderende realiteit. Door modulaire opzet zijn losse componenten eenvoudig aan te passen, zonder ingrijpende software-aanpassingen.
  • Security en privacy by design op basis van ISO27001 en NEN7510 frameworks.

Waarom Finalist?

Onze ontwerpen draaien om de mens. Deze mensgerichte aanpak zorgt voor bruikbaarheid en doelgerichtheid en daarmee voor acceptatie en adoptie. Finalist richt zich in de ontwikkeling bovendien op:

  • Configureerbaarheid: Omdat de softwarecomponenten open zijn, zijn ze volledig configureerbaar. In plaats van een softwareproduct met vaste interfaces, logica en standaardfuncties bieden wij een open, bewezen enterprise engine aan die we volledig op maat inrichten. Jouw organisatie kan dus makkelijker innoveren door de flexibiliteit via componenten. 
  • Openheid: Willen jullie ook gegevens combineren of integreren om slimmer te kunnen werken? Finalist ontwikkeld systemen die open zijn. Dat is een randvoorwaarde om gegevens eenvoudig uit te wisselen.
  • Inzicht: In een primair proces systeem worden veel gegevens vastgelegd. Hierdoor kan er inzicht gegeven worden in je klanten, de historie, de algoritmes en het gebruik van het systeem. Dit levert kennis over je processen en je workflows op die je in kan zetten om slimmer en beter te kunnen werken. Het systeem is data gedreven. 

Contactpersoon:

Martin van Amersfoorth / Team principal
Martin van Amersfoorth

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op