OPEN-bereik

OPEN-bereik is een big-data oplossing, waarmee u selectief kunt communiceren met uw belangengroepen. 

OPEN-bereik helpt u om uw boodschap te verspreiden onder de juiste doelgroep. Op basis van kenmerken en doelen die u opgeeft, gaat het product, zowel in interne als externe databronnen, op zoek naar een match. OPEN-bereik gebruikt geavanceerde algoritmiek om personen en eigenschappen te combineren binnen de aangegeven context. Hierdoor kunt u zo een scherpe selectie maken en een specifieke resultatenlijst samenstellen om direct met de juiste personen te communiceren.  

Specificaties OPEN-bereik
- Schaalbare technologie;
- Uit te breiden met internet verrijkingsroutines om meer kenmerken te verzamelen;
- Standaard koppelingen voor onder andere Streetlife (Cendris), Tripolis en Twitter;
- Onbeperkt aantal datasets mogelijk;
- Directe koppeling met verspreidingskanalen, zoals email, sociale media en post;
- Campagne manager waarmee u verschillende configuraties beheert;
- Downloadbare datasets, waarmee u direct aan de slag kunt.

Kosten
OPEN-bereik wordt tegen een vaste prijs ‘on premise’ of in de ‘cloud’ geïnstalleerd. De periodieke kosten zijn gerelateerd aan het gebruik, aantal installaties en uitbreidingen. OPEN-bereik is volledig op maat uit te breiden.

Meer weten?
Met een demonstratie laten we u graag zien wat de kracht van OPEN-bereik is. Onze OPEN-bereik specialist licht u graag in een adviesgesprek toe hoe u een vliegende start maakt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over OPEN-bereik? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.