Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Drupal CMS: de juiste inhoud aan de juiste gebruikers

Contentmanagement
Over ons

Introductie

Drupal is contentbeheersoftware. Het wordt gebruikt om veel van de websites en applicaties te maken die je elke dag gebruikt. Drupal heeft geweldige standaardfuncties, zoals eenvoudige contentcreatie, betrouwbare prestaties en uitstekende beveiliging. Maar wat het onderscheidt, is de flexibiliteit; modulariteit is één van zijn kernprincipes. ​

Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek of lees hieronder verder.

Waarom Drupal?

Drupal is een uitstekende keuze voor het maken van geïntegreerde digitale frameworks. Het is uit te breiden met één of veel van de duizenden add-ons en modules brengen de functionaliteit van Drupal steeds verder. Via thema's wordt het aanpassen van de presentatie van je inhoud eenvoudig mogelijk. Of het nu gaat om het combineren van componenten of integreren met externe diensten en andere toepassingen in de infrastructuur, geen enkele andere contentbeheersoftware is zo krachtig en schaalbaar.

Het Drupal-project is opensourcesoftware. Het is gebouwd op principes zoals samenwerking, globalisme en innovatie. Het wordt gedistribueerd onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL). Er zijn nooit licentiekosten voor het gebruik. Drupal zal altijd gratis zijn. 

Dit wordt mogelijk gemaakt door een wereldwijde gemeenschap: De Drupal-gemeenschap. Dit is één van de grootste opensource gemeenschappen ter wereld met meer dan 1.000.000 gepassioneerde ontwikkelaars, ontwerpers, trainers, strategen, coördinatoren, redacteuren en sponsors.

Drupaljam 2022 groepsfoto
Het Finalist drupal team op Drupaljam

Waarom Finalist?

Finalist implementeert Drupal CMS op basis van de behoeften: slim & lichtgewicht tot zeer complexe & geavanceerde websites, communities en portals. ​​Ongeacht de complexiteit of schaal, garanderen we volledige service, een risicovrije projectaanpak, transparante prijsmodellen en leveranciersonafhankelijkheid. ​

Ons team bestaat uit ervaren, gekwalificeerde developers​ die veel bijdragen hebben gedaan aan de community​. Ze spreken bovendien op events (Drupaljam, Drupal Europe)​, hebben meerdere Splash awards​ gewonnen en zijn zeer sterk in integraties​ met externe bronnen. 

Meer informatie vind je op Drupal.org/finalist.
 

Ervaar het zelf

Jouw complexe uitdagingen samen oplossen?

Plan vandaag nog een demonstratie in!

Contactpersoon:

Tom van Vliet / Drupal principal
Profiel Tom

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op